Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

JAVNI UVID U PRIJEDLOG PROGRAMA

Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Metkovića

Ukupna površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države na području Grada Metkovića, iznosi: 218,8705 ha

Objavljeno prije

Grad Metković je objavio Početak javnog uvida u prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Metkovića te Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Metkovića

Ukupna površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Metkovića, iznosi: 218,8705 ha.

Sveznalica 7400xXpx

Obavijest o početku javnog uvida u prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Metkovića

Javni uvid u prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Metkovića održat će se od 7. do  22. studenog 2022, svakim danom od 9,00 do 11,00 sati u središtu Grada Metkovića. Zainteresirane osobe mogu dati prigovor najkasnije do isteka roka javnog uvida, 22. studenog 2022. godine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PRIPADAJUĆA DOKUMENTACIJA:

PRILOG KOPIJE KATASTARSKOG PLANA – PK

PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2023. GODINU

Komunalna infrastruktura u fokusu Općine Zažablje, načelnica Vrnoga razliku planira osigurati kroz HR natječaje i EU fondove

Objavljeno prije

Prijedlog proračuna Općine Zažablje za 2023. godinu iznosi 350.730 eura, a općinski vijećnici te neretvanske općine o njemu će raspravljati na sjednici Općinskog vijeća koja bi se trebala održati 10. prosinca.

Predstavljajući glavne stavke proračuna načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga je rekla kako su najznačajnija ulaganja u kupnju i gradnju komunalne infrastrukture u iznosu od 238.415 eura.

Sveznalica 7400xXpx

– Taj novac planiramo osigurati prijavom na natječaje ministarstava, fondova i programa iz EU. – kazala je Vrnoga.

Prema njezinim riječima, prihodovnu stranu proračuna čine prihodi od poreza u iznosu od 73 tisuće eura, dok sredstva fiskalne decentralizacije iznose 115.600 eura, a kroz pomoći za projekte planiraju osigurati iznos od 138.615 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– U fazi smo pripreme projekta Centra aktivnog turizma Vidonje koji uključuje obnovu stare škole, uz razne popratne sadržaje, primjerice cikloturizam i pješačke staze, pa nam je glavnina sredstava usmjerena na taj projekt. Također, planiramo nastaviti s izgradnjom parkinga ispod groblja u Mliništu, proširenje ceste Vukov klanac – Brestica, te unaprijediti poslovanje kroz digitalizaciju. – rekla je načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga.

Za Južni.hr piše Kate Šutalo Cvjetković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije