Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

ERASMUS PLUS

Profesori Gimnazije Metković na Azurnoj obali

Objavljeno prije

U sklopu Erasmus Plus projekta “Groundwaters: Learn to Preserve our European Underground Environment” profesorice Gimnazije Metković Branka Vladimir i Ivana Menalo sudjelovale su proteklog tjedna u mobilnosti za profesore u organizaciji francuske međunarodne škole Lycee Internationale de Valbonne u blizini grada Nice na Azurnoj obali.

Uz Gimnaziju, sudionici su bili i iz slovačke škole Sukromna stredna odborna skola Giraltovce, talijanske škole Liceo Archimede iz Acirealea i francuske škole Pierre de Coubertin iz mjesta Le Luc.

U skladu s temom mobilnosti, “Bioraznolikost u krškom krajoliku”, profesori uz predavanja i radionice, uz pratnju speleologa posjetili krške špilje u okolici mjesta Valbonne, vršili mjerenja vode, proučavali geomorfološka obilježja krškog krajolika te posjetili grad Nicu. Predstavljeno je i inovativno podučavanje o podzemnom krajoliku koristeći virtualne 3D šetnje, i planirane su mobilnosti za učenike u ovom projektu, od kojih će prva biti u Gimnaziji Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Projekt je usmjeren na očuvanje okoliša, posebno podzemnih voda, i na podizanje svijesti o njihovom presudnom značaju na život ljudi i biološku raznolikost.

ADVENT U METKOVIĆU

Dišpet Caffe&Rest poziva na blagdansku čaroliju, u ‘Božićni grad’!

Objavljeno prije

Centar ovog Adventa će zasigurno biti ‘Božićni grad‘, blagdanska čarolija koju je svojim posjetiteljima pripremio Dišpet Caffe & Rest.

Uz provjereno dobar štimung, za koji je ovog Adventa zadužen Zlatko Volarević – Dilajla, te još bolju spizu, pa kuhano vino i kuhani gin, te pokoju fritulicu… te bomba specijalitet ‘Sarma To Go‘, jel da, već vam rastu zazubice a još nismo spomenuli ni kobasice te pregršt zimskih delicija… vrhunski riblji i mesni meni… sve to sa sa zadovoljstvom ovog Adventa najavljuje Dišpet Caffe & Rest u svom ‘Božićnom gradu’.

Božićni grad sa radom starta danas, 4. prosinca, a domaćini pozivaju da nazdravimo uz dobru kapljicu i muziku uživo, da s veseljem zakoračimo u ovo čarobno predbožićno vrijeme.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Rezervirajte na vrijeme svoj, božićni domjenak, il’ organizirajte obiteljska druženja, rođendane, krstitke… za sve informacije na raspolaganju vam je ljubazno osoblje na boj mobitela +385 91 605 49 35. Pretvorimo ovo blagdansko vrijeme u čaroliju ‘Božićnog grada’ u Dišpet Caffe & Rest.

Ovaj vikend smo za Vas pripremili zanimljive menie po promo cijenama..

RIBLJI MENI 120,00 kn

  • Salata od hobotnice
  • Odrezak tune s blitvom
  • Desert
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

MESNI MENI 110,00 kn

  • Pršut, sir
  • Punjena vješalica s prilogom
  • Desret
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije