Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RASPISAN PONOVLJENI NATJEČAJ

Dom zdravlja Metković traži ravnatelja, javiti se mogu pravnici, ekonomisti i liječnici

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković traži novog ravnatelja. Raspisan je ponovljeni natječaj jer na natječaju u listopadu nitko nije izabran. Tada se javio samo jedan kandidat aktualni ravnatelj, Mihovil Štimac, koji je na čelu Doma zdravlja sa kraćim prekidima bio od 1999 godine ali nije reizabran. Natječaj za prijave ostaje otvoren do početka prosinca.

Dokument natječaja: NATJECAJ ZA RAVNATELJA

Budući ravnatelj među ostalim mora imati završen sveučilišni studij, zdravstvenog, pravnog ili ekonomskog usmjerenja sa najmanje pet godina radnog iskustva u struci. Također mora dokazati da ne postoji sukob interesa, odnosno da nema u vlasništvu ili suvlasništvu privatnu zdravstvenu ustanovu te da nema financijski interes u trgovačkim društvima ili drugim pravnim osobama s kojima zdravstvena ustanova ima poslovni odnos.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

MEĐUNARODNI VOLONTERSKI PROJEKT

Frama Metković i ove godine organizira “72 sata bez  kompromisa”

Objavljeno prije

“72 sata bez  kompromisa” međunarodni je volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt se provodi u deset europskih zemalja, u Hrvatskoj se održava od 13.-16. listopada u 16 gradova među kojima je i Metković. Projekt organizira Frama Metković uspješno već petu jubilarnu godinu.

Kako bi što više ljudi prepoznalo važnost ovog projekta te odlučilo sudjelovati dodajemo link na članak gdje ukratko možete saznati o čemu je riječ te gdje i kako se prijaviti.

Za još više informacija o samom projektu i prijavama možete pogledati na sljedećem linku:  https://72sata.hr/

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Link za prijave : http://prijava.72sata.hr/72sata/prijava_volontera

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije