Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

RASPISAN PONOVLJENI NATJEČAJ

Dom zdravlja Metković traži ravnatelja, javiti se mogu pravnici, ekonomisti i liječnici

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković traži novog ravnatelja. Raspisan je ponovljeni natječaj jer na natječaju u listopadu nitko nije izabran. Tada se javio samo jedan kandidat aktualni ravnatelj, Mihovil Štimac, koji je na čelu Doma zdravlja sa kraćim prekidima bio od 1999 godine ali nije reizabran. Natječaj za prijave ostaje otvoren do početka prosinca.

Dokument natječaja: NATJECAJ ZA RAVNATELJA

Budući ravnatelj među ostalim mora imati završen sveučilišni studij, zdravstvenog, pravnog ili ekonomskog usmjerenja sa najmanje pet godina radnog iskustva u struci. Također mora dokazati da ne postoji sukob interesa, odnosno da nema u vlasništvu ili suvlasništvu privatnu zdravstvenu ustanovu te da nema financijski interes u trgovačkim društvima ili drugim pravnim osobama s kojima zdravstvena ustanova ima poslovni odnos.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ADVENT U METKOVIĆU

Dišpet Caffe&Rest poziva na blagdansku čaroliju, u ‘Božićni grad’!

Objavljeno prije

Centar ovog Adventa će zasigurno biti ‘Božićni grad‘, blagdanska čarolija koju je svojim posjetiteljima pripremio Dišpet Caffe & Rest.

Uz provjereno dobar štimung, za koji je ovog Adventa zadužen Zlatko Volarević – Dilajla, te još bolju spizu, pa kuhano vino i kuhani gin, te pokoju fritulicu… te bomba specijalitet ‘Sarma To Go‘, jel da, već vam rastu zazubice a još nismo spomenuli ni kobasice te pregršt zimskih delicija… vrhunski riblji i mesni meni… sve to sa sa zadovoljstvom ovog Adventa najavljuje Dišpet Caffe & Rest u svom ‘Božićnom gradu’.

Božićni grad sa radom starta danas, 4. prosinca, a domaćini pozivaju da nazdravimo uz dobru kapljicu i muziku uživo, da s veseljem zakoračimo u ovo čarobno predbožićno vrijeme.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Rezervirajte na vrijeme svoj, božićni domjenak, il’ organizirajte obiteljska druženja, rođendane, krstitke… za sve informacije na raspolaganju vam je ljubazno osoblje na boj mobitela +385 91 605 49 35. Pretvorimo ovo blagdansko vrijeme u čaroliju ‘Božićnog grada’ u Dišpet Caffe & Rest.

Ovaj vikend smo za Vas pripremili zanimljive menie po promo cijenama..

RIBLJI MENI 120,00 kn

  • Salata od hobotnice
  • Odrezak tune s blitvom
  • Desert
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

MESNI MENI 110,00 kn

  • Pršut, sir
  • Punjena vješalica s prilogom
  • Desret
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije