Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

16. MARATON LAĐA

Priopćenje lađarskim udrugama

Objavljeno prije

ULN je po završetku 16. Maratona lađa objavila rezultate Maratona sukladno evidenciji službenih mjeritelja vremena kako je i objavljeno u najavi voditelja dodjele nagrada. U istoj najavi, zbog istaknutih prigovora više lađarskih ekipa, pozvane su sve lađarske udruge da podnesu žalbe organizatoru na uočene nepravilnosti tijekom Maratona kako bi ULN pristupila utvrđenju činjeničnog stanja i donijela adekvatne odluke.

Stoga se još jednom pozivaju sve lađarske udruge da podnesu žalbe organizatoru u pisanom obliku sa odgovarajućim dokazima (fotografije, videozapisi, pozivanje na svjedočanstva očevidaca, itd.) na sve uočene nepravilnosti, sukladno pravilnicima ULN u roku od 15 dana od dana Maratona na način da istu upute poštom ili neposredno predaju na adresu ULN:

Udruga lađara Neretve
Kralja Zvonimira 20
20350 METKOVIĆ

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Isto se može dostaviti i putem e-maila: udruga-ladjara@maraton-ladja.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije