Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

16. MARATON LAĐA

Priopćenje lađarskim udrugama

Objavljeno prije

ULN je po završetku 16. Maratona lađa objavila rezultate Maratona sukladno evidenciji službenih mjeritelja vremena kako je i objavljeno u najavi voditelja dodjele nagrada. U istoj najavi, zbog istaknutih prigovora više lađarskih ekipa, pozvane su sve lađarske udruge da podnesu žalbe organizatoru na uočene nepravilnosti tijekom Maratona kako bi ULN pristupila utvrđenju činjeničnog stanja i donijela adekvatne odluke.

Stoga se još jednom pozivaju sve lađarske udruge da podnesu žalbe organizatoru u pisanom obliku sa odgovarajućim dokazima (fotografije, videozapisi, pozivanje na svjedočanstva očevidaca, itd.) na sve uočene nepravilnosti, sukladno pravilnicima ULN u roku od 15 dana od dana Maratona na način da istu upute poštom ili neposredno predaju na adresu ULN:

Udruga lađara Neretve
Kralja Zvonimira 20
20350 METKOVIĆ

Isto se može dostaviti i putem e-maila: udruga-ladjara@maraton-ladja.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije