Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SVEUČILIŠTE U MOSTARU

Prijave za upis na preddiplomske studije Filozofskoga fakulteta SUM-a počinju 20. lipnja

Objavljeno prije

Prijave za razredbeni postupak za upis na sveučilišne preddiplomske studije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru primat će se od 20. lipnja do 7. srpnja 2022. godine.

Budućim studentima nudi se 10 jednopredmetnih i 11 dvopredmetnih studija. Neki se studiraju isključivo jednopredmetno, neki dvopredmetno, dok se određeni mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno. Kada se uzmu u obzir sve kombinacije, na preddiplomskoj razini moguće je upisati više od 60 različitih studijskih skupina.

Detalji o načinu prijave, potrebnoj dokumentaciji, upisnim kvotama, točnim terminima održavanja razredbenih ispita, upisima i cijenama studija mogu se naći na platformi https://upisi.ff.sum.ba/. Rubrika „Pitaj Sokrata“ nalazi se na istoj platformi, a pomaže maturantima da postave pitanje ako imaju nedoumica, a Sokrat će u vrlo kratkom roku odgovoriti na svaki upit.

Razredbeni ispiti održat će se  11. i 12. srpnja 2022. za sve studijske programe u statusu redovito i redovito uz plaćanje. Za status izvanredno upis će se vršiti na temelju uspjeha iz srednje škole.

U nastavnom procesu Filozofskoga fakulteta SUM-a sudjeluje više od 250 nastavnika. Na razini akademske godine izvodi se oko 40 000 sati nastave. „Zbog toga nas često nazivaju sveučilište u malom. Gledajući ove brojke predvodnik smo izgradnje društva znanja“, kazali su iz Uprave Fakulteta.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na Fakultetu se na razini godine održava više od 100 različitih događanja te djeluje i veliki broj studentskih udruga. Na razne načine Fakultet potiče izvannastavne aktivnosti koje jačaju kreativnost i otvaraju vidike studentima. Organizira se puno edukativnih, kulturnih i drugih događanja. Koje se sve aktivnosti provode u virtualnom okruženju, možete pogledati na linku https://ff.sum.ba/hr/node/25922.

AGLOMERACIJA METKOVIĆ

Počinju radovi u zoni autobusnog kolodvora, promet samo za stanare i autobuse

Objavljeno prije

Obavještavaju se građani da se izvode radovi na drugoj fazi u ulici kneza Domagoja, koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković.

Radovi se izvoditi u zoni autobusnog kolodvora u obje kolničke trake. Zbog suženog manevarskog prostora, promet u zoni kolodvora će biti omogućen samo za vozila stanara i autobuse.

Autobusni kolodvor će raditi sukladno dosadašnjem režimu rada.

Molimo građane da za vrijeme izvođenja radova uklone svoja vozila te koriste alternativne pravce.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije