Ostanimo u kontaktu

UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM 'PRIJATELJ'

Prijatelji obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Objavljeno prije

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u Udruzi osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ su organizirane kreativne radionice koje su vodile njihove terapeutice, upriličen je i prigodni domijenak.

Zainteresirani građani cijeli dan su mogli posjetiti Udrugu i vidjeti kako se radi, a izvršnim direktor Udruge Nikola Popovac tim povodom nam je rekao:

– Danas smo se okupili na prigodnom domjenku kako bi zajedno obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Inače, UOSI Prijatelj Metković provodi projekte koje financiraju razna ministarstva Republike Hrvatske, kao i Europski socijalni fond, pa tako trenutno imamo zaposlene 72 osobe, od toga 34 osobe koje skrbe o osobama s invaliditetom i 10 pomoćnika u nastavi, – istaknuo je Popovac.

DESNA STRANA GRADA

Zmija otrovnica crnostrik snimljena na šetalištu u blizini nasipa

Objavljeno prije

Na desnoj strani grada, na nasipu u blizini kuća gdje svakodnevno šetaju građani jučer je šetao i naš Zvonko Jerković koji je snimio zmiju otrovnicu crnostrika.

Upozoravamo i molimo građane da ne šetaju ako ne moraju nasipom i ako već se na to odluče neka nose duge hlače kao i prikladno obuću.

Zvonko hvala na upozorenju!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije