Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Prezentacija knjige ‘Vodič kroz razvode’, autorice Ivane Mijić Vulinović i Karmen Kmetović Prkačin

Objavljeno prije

Vodič kroz razvod braka

Centar za socijalnu skrb Metković organizira prezentaciju knjige autorica Ivane Mijić Vulinović pravnice s iskustvom na sudu i u privatnoj praksi s razvodom, i Karmen Kmetović Prkačin, socijalne radnice i psihoterapeutkinje koja niz godina radi s parovima u procesu razvoda „Vodič kroz razvod braka“.

Motiv kojim su se pri pisanju ‘Vodiča’ vodile autorice bio je pružiti sve potrebno pravno i psihološko znanje i pomoć osobama koje se namjeravaju razvesti ili su proces razvoda već započele, kao i pomoći donijeti odluku – razvesti se ili ne – onima koji još nisu sigurni.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U priručniku je naglasak posebno stavljen na razvod brakova s maloljetnom djecom, a sve je potkrijepljeno zanimljivim i korisnim primjerima iz prakse. Riječ je o prvom takvom priručnik na našemu tržištu, prilagođenom ‘prosječnom’ čitatelju.

PREZENTACIJA KNJIGE „VODIČ KROZ RAZVODE“ autorica Ivane Mijić Vulinović i Karmen Kmetović Prkačin održat će se u Gradskoj knjižnici Metković 19. svibnja 2017.g u 18,30 sati.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije