Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
NERA ETWA FEST

Priopćenje iz Policije

Preventivna akcija „Mopedi i motocikli u prometu“

Objavljeno prije

Obzirom da su nastupili vremenski uvjeti kada će u cestovnom prometu sudjelovati sve veći broj vozača mopeda i motocikla, u prvi plan ponovno izbija pitanje sigurnosti tih skupina sudionika u prometu.

Kako bi se povećala sigurnost i smanjilo stradavanje ove ranjive skupine sudionika u prometu  Policijska uprava dubrovačko-neretvanska i ove će godine provoditi promidžbeno-preventivnu akciju „Mopedi i motocikli u prometu“.

Akcija će se održati ispred hotela Narona – 4. svibnja (subota) s početkom u 9 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U provedbi akcije posjetiteljima će se prezentirati oprema i vozila koju policija koristi pri nadzoru prometa, a kroz prikaz odgovarajućih statističkih pokazatelja i fotografija prezentirat će se stanje sigurnosti cestovnog prometa s naglaskom na nepotrebna stradavanja mopedista i motociklista u prometu.

Uz službenike policije nadležnih policijskih postaja u akciju su uključeni i predstavnici Hitne medicinske pomoći, auto škola, moto klubova i stanica za tehnički pregled koji će promovirati primjereno ponašanje u prometu, davati savjete o sigurnoj vožnji, govoriti o tome što je potrebno učiniti u slučaju prometne nesreće.

RENT-A-CAR M 740

Ovim putem pozivamo sve sadašnje i buduće mopediste i motocikliste kao i sve zainteresirane da nam se pridruže na spomenutoj lokaciji.

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije