Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

INDIVIDUALNI PRISTUP I IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI

Prepoznajte ‘GALA HOME’ kvalitetu – opremite dom renomiranim europskim proizvođačima, u tijeku akcije i do -50%

Prezentirajte djelovanje firme Gala Home.

Objavljeno prije

Gala Home svojom je ponudom proizvoda i usluga izborila svoje mjesto na tržištu usluga namijenjenih za izradu namještaja i opremanje doma.

Glavne prednosti našega poslovanja su kvalitetni proizvodi renomiranih europskih proizvođača, vrhunska i kvalitetna usluga, stručno i ljubazno osoblje te online korisnička podrška s individualnim pristupom klijentima.

Konstantno usmjeravamo svoj pogled i poslovanje prema reinvestiranju u proizvodnu djelatnost, modernizaciju i specijalizaciju proizvodnih programa.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nudimo širok asortiman pločastih materijala te usluge obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj i održavanoj opremi.

Najsnažnija poluga našeg uspjeha su naši kupci koji prepoznaju kvalitetu, dizajn, fleksibilnost i odgovornost našega poslovanja, počevši od pregovora pa do realizacije dogovorenog projekta.

Posjedujemo Showroom kao izložbeni salon koji je svakodnevna inspiracija brojnim posjetiteljima, uključujući kupce, stolare, arhitekte. U Showroom-u izložene su kuhinje, dječje sobe, bijela tehnika zajedno s raznovrsnim izborom okova, sudopera i slavina.

Showroom deset kuhinja na akciji je uz popust 50% te izložbena bijela tehnika također uz popust 50%.

Koje usluge izvršavate?

Posjedujemo raznovrsni strojni park koji omogućava uslugu obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj opremi. Svakoj je fazi proizvodnje posvećena posebna pažnja kako bi na samom kraju cjelokupni proizvodni proces rezultirao kvalitetnim i funkcionalnim proizvodima. Pravolinijsko kantiranje podrazumijeva uslugu lijepljenja rubnih traka na pravolinijskim komadima pločastog materijala, čime se zatvaraju svi vidljivi rubovi na elementima budućeg gotovog namještaja.

Optimiranje krojnih naloga, piljenje na točnu mjeru uz poštivanje vrlo visoke kvalitete reza te zatvaranje rubova rubnim trakama (tzv. kantiranje), omogućava nam da svakom kupcu olakšamo posao i pružimo cjelovitu uslugu. CNC strojevi jamče preciznost i visokokvalitetnu izradu svakog pojedinog komada namještaja, a uključuju usluge rezanja, izrade oblika, utora i poluutora, perforiranja te raznih bušenja i graviranja.

Corpus Software je u današnje vrijeme nezaobilazan softver prilikom proizvodnje namještaja. Savršeno se integrira u različite CNC strojeve i olakšava brojne post-procesorske zadatke ovih strojeva uz garanciju kvalitete.

Novom stepenicom uspona i uspjeha zakoračili smo proširenjem naših usluga arhitektonskim uslugama, obogativši naš radni tim iskusnim arhitektom. Nudimo sljedeće usluge:

  • Razgovor s našim stručnim timom arhitekata.
  • Konzalting usluga.
  • Izrada idejnog i izvedbenog projekta.
  • Izrada vrhunskih 3D vizualizacija.
  • Nadzor pri izradi i montaži namještaja.

Projekti Gala Home Design odjela

Koje brandove imate u Vašoj ponudi?

U Gala Home možete pronaći sve što Vam je potrebno za izradu visokokvalitetnog namještaja po mjeri, uključujući pločasti materijal, okove za namještaj, ručkice i vješalice, podnice, sudopere i slavine. U ponudi nudimo proizvode renomiranih brendova od kojih izdvajamo: Egger, Fundermax, Decospan, Rehau, Amica, Elica, Deante, Häfele, Laguna, Gamet, Emuca, Blanco, DeWalt i Bernarda kreveti i madraci.

Koliki broj radne snage posjedujete u Vašoj organizaciji?

Od male obiteljske firme dosegli smo zavidnu brojku od 35 zaposlenika, 28 godina rada i djelovanja, više od 250 zadovoljnih klijenata i više od 15 dobavljača.

Sistematizacijom i usavršavanjem poslovnih procesa našeg poslovanja, u skladu s politikom kvalitete, poboljšavamo udio na tržištu te imidž firme. Primarni temelj za postizanje prethodno navedenoga je svakodnevno ulaganje i profesionalno osposobljavanje naših zaposlenika.

Motivirani, sposobni i stručni djelatnici kao mladi kadar i nositelji poslovanja najveća su vrijednost i nemjerljiva komparativna prednost naše organizacije.

Gala Group zaposlenici, veljača 2021.

Zagovaramo ravnopravnost žena u drvnoj i građevinskoj industriji, te ponosno ističemo rukovodeće funkcije s ravnopravnošću žena i muškaraca.

Gala Group zaposlenice, veljača 2021.

Primarni temelj za postizanje prethodno navedenoga je svakodnevno ulaganje i profesionalno osposobljavanje naših zaposlenika. Sukladno tome, značajna financijska ulaganja uložili smo u Adizes edukaciju u svrhu restrukturiranja poslovanja, ljudskih resursa, proizvodnje te sveukupni rast i razvoj firme.

Uspješno završen prvi ciklus četverogodišnje edukacije Adizes, srpanj 2021, hotel Monti, Igman, Bosna i Hercegovina

Nastavi čitati

ULOGA RADNOG TERAPEUTA

Zdravstvena struka namijenjena djeci i odraslima ‘aktivnost → igra → vještina’

Objavljeno prije

Radna terapija je zdravstvena struka namijenjena djeci i odraslima čije su sposobnosti aktivnosti dnevnog života ugrožene ili umanjene zbog bolesti ili stanja u kojem se osoba nalazi.

Radna terapija pomaže djeci da postanu što samostalniji u životu, što uključuje razvijanje vještina potrebne za obavljanje aktivnosti, kao što su briga o sebi, igra, školske obaveze…

CILJ radne terapije je postići najveću moguću razinu samostalnog funkcioniranja osobe koji dovodi do osjećaja osobnog zadovoljstva i umanjenja oštećenja koji spriječava isti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Potičemo razvoj fine i grube motorike, grafomotorike, vizualne percepcije, kognitivnog razvoja, igre, socijalne i emocionalne vještine, vještine svakodnevnog života.

AKTIVNOST → IGRA → VJEŠTINA

Kroz aktivnosti smislene za pojedinca razvijamo, učimo i unapređuje vještine koje su mu potrebne da bi odrađivali samostalno aktivnosti koje su mu potrebne.

U radu sa djecom kroz IGRU postižemo najbolje uspjehe, jer ipak igra je glavni alat kod djece. Preko igre terapeut najčešće dolazi do željenog cilja. Ponekad se roditelji pitaju što to mi radimo kad se samo „ igramo“? Radimo najbolje i najviše za dijete u okruženju koje je njemu najprirodnije. Učenje se događa kada je dijete zadovoljno i sretno, kada su njegovi kognitivni procesi obojani hormonima sreće, tada će najbrže doći do učenja. To je misao vodilja našeg igranja i tek kad to postignemo i stvorimo odnos povjerenja možemo tu istu igru proširivati, zahtijevati od djeteta, nadograđivati, zaključivati i ići naprijed te na taj način proširivati učenje.

Tako, kod neke djece potrebno je uvježbavati aktivnosti samozbrinjavanja, pri čemu radni terapeut pomaže djeci i uči ih kako se obući, zavezati tenisice, prati zube, počešljati se, hraniti se i ostale aktivnosti koje dijete treba, jer zaista nekoj djeci to predstavlja veliki problem.

Kod aktivnosti produktivnosti terapeut pomaže djeci u predškolskim ili školskim obavezama, pomaže u pripremi za školu na području pažnje, koncentracije, radi na grafomotorici, hvatu. Pronalazi što bolji put da olakša djetetu školovanje, pa tako savjetuje i učitelje, tete i roditelje kako poboljšati rad sa djecom.

U aktivnostima slobodnog vremena terapeut sa djecom radi aktivnosti koje ono želi, a ne može ih u potpunosti ili nikako obavljati. Radni terapeut će naći načina kako da dijete bude zadovoljno i da uspješno odradi aktivnost koju želi.

Vaše dijete ili bližnji teže obavljaju aktivnosti dnevnog života, prisutna su određena odstupanja u razvoju s obzirom na kronološku dob, emocionalno su osjetljivija ili im jednostavno treba podrška i prijatelj, obratite se našem radnom terapeutu.

U želji da budemo što uspješniji u svom radu i da dijete i obitelj budu zadovoljni, konstantno se educiramo. Neke od završenih edukacija radnog terapeuta su: Neurofeedback terapija, learn to play, procjena djetetove igre chippa, terapeutska moć igre, izrada socijalnih priča, senzorna integracija-modul 1.

SANJA JURINOVIĆ bacc. therap. occup.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije