Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

INDIVIDUALNI PRISTUP I IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI

Prepoznajte ‘GALA HOME’ kvalitetu – opremite dom renomiranim europskim proizvođačima, u tijeku akcije i do -50%

Prezentirajte djelovanje firme Gala Home.

Objavljeno prije

Gala Home svojom je ponudom proizvoda i usluga izborila svoje mjesto na tržištu usluga namijenjenih za izradu namještaja i opremanje doma.

Glavne prednosti našega poslovanja su kvalitetni proizvodi renomiranih europskih proizvođača, vrhunska i kvalitetna usluga, stručno i ljubazno osoblje te online korisnička podrška s individualnim pristupom klijentima.

Konstantno usmjeravamo svoj pogled i poslovanje prema reinvestiranju u proizvodnu djelatnost, modernizaciju i specijalizaciju proizvodnih programa.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nudimo širok asortiman pločastih materijala te usluge obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj i održavanoj opremi.

Najsnažnija poluga našeg uspjeha su naši kupci koji prepoznaju kvalitetu, dizajn, fleksibilnost i odgovornost našega poslovanja, počevši od pregovora pa do realizacije dogovorenog projekta.

Sveznalica 7400xXpx

Posjedujemo Showroom kao izložbeni salon koji je svakodnevna inspiracija brojnim posjetiteljima, uključujući kupce, stolare, arhitekte. U Showroom-u izložene su kuhinje, dječje sobe, bijela tehnika zajedno s raznovrsnim izborom okova, sudopera i slavina.

Showroom deset kuhinja na akciji je uz popust 50% te izložbena bijela tehnika također uz popust 50%.

Koje usluge izvršavate?

Posjedujemo raznovrsni strojni park koji omogućava uslugu obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj opremi. Svakoj je fazi proizvodnje posvećena posebna pažnja kako bi na samom kraju cjelokupni proizvodni proces rezultirao kvalitetnim i funkcionalnim proizvodima. Pravolinijsko kantiranje podrazumijeva uslugu lijepljenja rubnih traka na pravolinijskim komadima pločastog materijala, čime se zatvaraju svi vidljivi rubovi na elementima budućeg gotovog namještaja.

Optimiranje krojnih naloga, piljenje na točnu mjeru uz poštivanje vrlo visoke kvalitete reza te zatvaranje rubova rubnim trakama (tzv. kantiranje), omogućava nam da svakom kupcu olakšamo posao i pružimo cjelovitu uslugu. CNC strojevi jamče preciznost i visokokvalitetnu izradu svakog pojedinog komada namještaja, a uključuju usluge rezanja, izrade oblika, utora i poluutora, perforiranja te raznih bušenja i graviranja.

Corpus Software je u današnje vrijeme nezaobilazan softver prilikom proizvodnje namještaja. Savršeno se integrira u različite CNC strojeve i olakšava brojne post-procesorske zadatke ovih strojeva uz garanciju kvalitete.

Novom stepenicom uspona i uspjeha zakoračili smo proširenjem naših usluga arhitektonskim uslugama, obogativši naš radni tim iskusnim arhitektom. Nudimo sljedeće usluge:

  • Razgovor s našim stručnim timom arhitekata.
  • Konzalting usluga.
  • Izrada idejnog i izvedbenog projekta.
  • Izrada vrhunskih 3D vizualizacija.
  • Nadzor pri izradi i montaži namještaja.

Projekti Gala Home Design odjela

Koje brandove imate u Vašoj ponudi?

U Gala Home možete pronaći sve što Vam je potrebno za izradu visokokvalitetnog namještaja po mjeri, uključujući pločasti materijal, okove za namještaj, ručkice i vješalice, podnice, sudopere i slavine. U ponudi nudimo proizvode renomiranih brendova od kojih izdvajamo: Egger, Fundermax, Decospan, Rehau, Amica, Elica, Deante, Häfele, Laguna, Gamet, Emuca, Blanco, DeWalt i Bernarda kreveti i madraci.

Koliki broj radne snage posjedujete u Vašoj organizaciji?

Od male obiteljske firme dosegli smo zavidnu brojku od 35 zaposlenika, 28 godina rada i djelovanja, više od 250 zadovoljnih klijenata i više od 15 dobavljača.

Sistematizacijom i usavršavanjem poslovnih procesa našeg poslovanja, u skladu s politikom kvalitete, poboljšavamo udio na tržištu te imidž firme. Primarni temelj za postizanje prethodno navedenoga je svakodnevno ulaganje i profesionalno osposobljavanje naših zaposlenika.

Motivirani, sposobni i stručni djelatnici kao mladi kadar i nositelji poslovanja najveća su vrijednost i nemjerljiva komparativna prednost naše organizacije.

Gala Group zaposlenici, veljača 2021.

Zagovaramo ravnopravnost žena u drvnoj i građevinskoj industriji, te ponosno ističemo rukovodeće funkcije s ravnopravnošću žena i muškaraca.

Gala Group zaposlenice, veljača 2021.

Primarni temelj za postizanje prethodno navedenoga je svakodnevno ulaganje i profesionalno osposobljavanje naših zaposlenika. Sukladno tome, značajna financijska ulaganja uložili smo u Adizes edukaciju u svrhu restrukturiranja poslovanja, ljudskih resursa, proizvodnje te sveukupni rast i razvoj firme.

Uspješno završen prvi ciklus četverogodišnje edukacije Adizes, srpanj 2021, hotel Monti, Igman, Bosna i Hercegovina

Nastavi čitati

PROJEKTI 'ŠKOLA AMBASADOR EU PARLAMENTA' I 'ERASMUS PLUS BIG DATA'

Metkovski gimnazijalci na mobilnostima u Španjolskoj i Bugarskoj

Objavljeno prije

Učenici i profesori Gimnazije Metković su s dva odvojena projekta boravili u Španjolskoj i Bugarskoj. Jedan tim je u sklopu EU programa Škola ambasador Europskog parlamenta boravio u Alicanteu u Španjolskoj, a drugi s Erasmus plus projektom Big Data Unites the Sciences and the Arts u Varni u Bugarskoj.

Gimnazijalci s EU projektom u Španjolskoj

Učenici gimnazije Metković koji sudjeluju u programu Škole ambasadori Europskog parlamenta u pratnji profesorica Branke Vladimir i Klaudije Soldatić posjetili su grad Alicante u Španjolskoj gdje ih je ugostila škola IES Jaime II u sklopu njihovog projekta Cultural transformation and sustainability.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Zajedno sa španjolskim domaćinima i učenicima iz Italije i Nizozemske naši su ambasadori juniori učili o održivom razvoju, odgovornom gospodarenju i zajedničkim europskim vrijednostima, te su promovirali institucije Europske unije i nadolazeće izbore za Europski parlament.

U ovoj suradnji škola, koja će se nastaviti slijedeće školske godine posjetom Gimnaziji Metković, sudjelovali su učenici prvih i drugih razreda Tea Jurković, Toni Čović, Toni Tolj, Luka Antunović, Joško Mislim, Petra Jelavić, Iva Jakić i Nika Kozina.

Sveznalica 7400xXpx

Projekt BIG DATA Gimnazije Metković nastavlja se u Bugarskoj

U sklopu Erasmus plus projekta Big Data Unites the Sciences and the Arts učenice Gimnazije Metković u pratnji profesorica Petre Ujdur i Ivane Menalo sudjelovale su ovaj tjedan u mobilnosti u gradu Varna, Bugarska, gdje su ih ugostili domaćini škole Akademik Metodi Popov.

Zajedno s učenicima iz Bugarske, Španjolske, Italije, Estonije i Turske naše su učenice radile na obradi velikih baza podataka i recikliranju, te su upoznale znamenitosti i tradicije grada Varne i obale Baltičkog mora.

U ovoj aktivnosti učenja, podučavanja i osposobljavanja sudjelovale su učenice prvih i drugih razreda Korina Obrvan, Gabrijela Mandić, Petra Veraja, Filipa Menalo i Mija Džajić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije