Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

PISMO SUGRAĐANINA

Prenosimo pismo čitatelja u kojem je sažeto stanje u Metkoviću u protekle četiri godine

Objavljeno prije

20130602_212549a

Na redakciju portala Metkovic NEWs stiglo je pismo anonimnog čitatelja, našeg sugrađanina, koji opisuje stanje u gradu Metkoviću od dolaska MOST-a na vlast. Pismo prenosimo u cijelosti.

Draga Katarina! Nažalost, nismo ovce. Metković vam više ne vjeruje! Vjerojatno ste bas kao i ja prije nešto manje od 4 godine ponosno koračali u paradi gradom. Uz pjesmu, smijeh, i puni vjere u naše mlade ljude. Vjerovali smo da smo uspjeli, uspjeli “oslobodit grad”.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Malo po malo, iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, prava istina je počela isplivavati na površinu. Uspješno su od bivšeg gradonačelnika napravili glavnog negativca u gradu, i tako gurnuli u prvi plan svoju “nevinost” na političkoj sceni. Manipulacijom medija i konstantnim napadima na bivšeg gradonačelnika većinu nas su skoro pa i uvjerili u to da je gosp. Stipe Gabrić jedini krivac. Tek sad vidim da se nitko od nas u toj “paradi sreće” nije zapitao jesu li oni (MOST) sposobni na to. Nismo, naravno da nismo jer smo vjerovali u naše mlade i njihovu nevinost. Sva obećanja koja su obećavana, svi projekti kojima su se razbacivali, sve optužbe koje su iznosili na račun bivšeg gradonačelnika svela su se na nulu.

Sad nakon 4 najtužnije godine našeg grada shvaćamo da su sve to bila obećanja, da stvarni minusi nisu bili toliki nego puno manji, kada shvaćamo da od volontera nismo dobili ništa osim lijepih rijeci i obećanja. Zašto najtužnije, upravo zato sto su u vrlo kratkom vremenu razočarali velik broj građana. Nikad to neće priznati, ali svi vidimo da je ponovno zavladao nepotizam, a sjetimo se zlatnog obećanja “sposobni, a ne podobni”. Gotovo da nema osobe koja je dobila posao u gradu, a da nije bila član njihove stranke. To boli, i izaziva gnjev u meni, a vjerujem i drugima.

Sveznalica 7400xXpx

Što je za njih Metković? – SAMO odskočna daska. Naša sreća bila bi neizmjerna da su oni prvo napravili u Metkoviću sve ono sto su nam obećavali prije 4 godine, pa se tek nakon toga okrenuli jačanju stranke na nacionalnoj razini.

Kasno nam je sad, prevareni smo! I mislim da nije slučajnost da se središnjica stranke preselila na kolodvor, malo po malo, jedan po jedan odlaze u Zagreb, a nama ostavljaju samo pusta obećanja. Obećanje ludom radovanje, samo što je sad ulogu “ludog” preuzeo razočaran čovjek!

Molio bih vas da objavite ovo pismo, anonimnog građanina razočaranog u trenutnu vlast!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije