Ostanimo u kontaktu

LOKALNI IZBORI

Srećko Ćelić Mostov kandidat za načelnika općine Kula Norinska

Objavljeno prije

Danas je u prostorijama Mosta uz prisustvo predsjednika stranke i kandidata za župana Bože Petrova održano predstavljanje kandidata za načelnika općine Kula Norinska. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Kandidat Mosta za načelnika će biti Srećko Ćelić diplomirani pravnik, otac četvero djece te vlasnik obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva koje od 2008 godine uspješno posluje na razini cijele Hrvatske. Srećko Ćelić je rođen 02.05.1980 u Metkoviću, diplomirao je na Pravnom fakultetu u Mostaru 2005 godine. Potječe iz uzorne i vrijedne obitelji iz Podrujnice koja cijeli svoj život mukotrpno radi poljoprivredu, pa tako i Srećko 2008 godine nastavlja tim putem kada otvara OPG te sve ove godine uspješno posluje na razini cijele Hrvatske. Moze se zasigurno reći da način na koji Srećko upravlja svojim OPGom moze biti za primjer drugima.

Čelnik Mosta i kandidat za župana Bozo Petrov je izjavio kako je Most u proteklim izborima ostvarivao zavidne rezultate u općini Kula Norinska te da smatra da Srećko Ćelić i ljudi u Mostu imaju snage i želje za promjene u svojoj sredini,a jedini način za promjene je vođenje časne i poštene politike a to nudi upravo Most.

Kandidat za nacelnika Srecko Celic je rekao da mu je izuzetna čast sto je kandidat Mosta za načelnika te naglasio da općini Kula Norinska prijeti demografski slom. U zadnjih 5 godina iz nase opcine od nepunih 2000 stanovnika njih 200 je iselilo van u potrazi za poslom i boljim zivotom. Kroz naš mandat fokus ce nam biti na donošenju niza demografskih mjera i potpora za mlade da ostaju zivjeti u nasoj opcini, baviti cemo se konkretnim stvarima za razvoj svih dijelova nase općine naročito Krvavca 2 gdje opcina zadnjih 10 godina osim igralista zaraslog u travu nije nista napravila. Prilikom dodjele poslova poput raznih projekata i javnih radova koje velikim dijelom sufinancira EU stranacka iskaznica nece biti preduvjet za dobivanje poslova.
Kordinator Mosta za općinu Kula Norinska Luka Liković na kraju je dodao:
Na zadnjem predsjedništvu Mosta Općine Kula Norinska donijeli smo jednoglasnu odluku da nas kandidat za načelnika bude Srećko Ćelić. Smatramo da je Srećko idealan izbor, čovjek koji prije svega živi i radi u svojoj općini za razliku od ostalih protukandidata te jedini ima energije i hrabrosti potaknuti nasu opcinu prema naprijed.

Također je Most donio odluku o izlasku na izbore u općini Kula Norinska samostalno, te kako bi bez kalkulacija te s jasnim programom izašao čist pred birače i tražio njihovu potporu za program i ljude koji stoje čvrsti i odlučni da ga realiziraju naglašava Liković

EKOLOŠKI KLUB DELTA 5

Športsko ronilački klub poziva na EKO AKCIJU

Objavljeno prije

Športsko ronilački klub Ekološki klub Delta 5 poziva vas na ekoakciju koja će se održati 19. i 20. lipnja.

U subotu, 19. lipnja, će okupljanje biti na Unki kod Veslačkog kluba, a u nedjelju, 20. lipnja, je predviđen izlet u Agroetno park Žabac u Badžuli.

Delta 5

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije