Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ OSIGURAO 500.000 KUNA ZA ZDRAVSTVENU ZAŠTITU GRAĐANA METKOVIĆA

Predstavnik GI ‘Sinovi i kćeri Neretve’ Ivo Matičević sastao se s gradonačelnikom Daliborom Milanom

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Predstavnik GI ‘Sinovi i kćeri Metkovića’, Ivo Matičević sastao se s gradonačelnikom Daliborom Milanom te javnost izvijestio slijedećim dopisom:

Poštovani članovi grupe Sinovi i Kćeri Neretve!

Koristimo ovu priliku da vas upoznamo sa koracima koji su započeti za osiguravanje sigurnosti života u dolini neretve..

Prije svega zahvaljujemo gradonačelniku grada Metkovića gos. Daliboru Milanu što je dao bezrezervnu podršku G.I.Sinovi i Kćeri Neretve u traženju rješenja u ovom zajedničkom problemu…

TRENUTNA RJEŠENJA I ODLUKE:

Grad Metković je u proračunu osigurao 500.000kn za zdravstvenu zaštitu građana Metkovića te ovim putem mi kao incijativa,ovlašćujemo dr.Kseniju Kaleb da u naše ime rasporedi novce gdje je potrebno..

Grad Metković je spreman ODMAH kupiti tri Crp analizatora.Dva za dom zdravlja,jedan za Hitni medicinski prijem..

U suradnji sa ravnateljem d.z,županom,osigurat će se punkt za posebna dežurstva u dolini neretve kako bi naši građani imali 24satnu zaštitu,7 dana u tjednu..

Također je prihvaćeno od strane grada Metkovića da bude domaćin za radni sastanak u razumnom roku te je gradonačelnik obećo obavjestiti u ime G.I sve koji bi trebali prisustvovati tom radnom sastanku uz našu prisutnost sa našim predstavnicima.
Stav G.I je 10 dana a svi moraju potvrdit svoj dolazak stoga pozivamo sve na ODGOVORNOST prema dolini neretve..

Također smo se složili u jednom a to je da zajedničkim snagama idemo zastupati stavove i odluke G.I Sinovi i Kćeri Neretve..

Ovo je mali korak za naš grad a velik za NAS i naše OBITELJI!!

Stoga se zahvaljujemo još jednom svima koji su prepoznali ovaj mali korak za našu dolinu Neretve..

Zahvaljujemo se cijeloj dolini Neretve što je dala bezrezervnu podršku G.I Sinovi i Kćeri doline Neretve u traženju RJEŠENJA..

Idemo dalje,zajedničkim snagama do CILJA te ćemo VAS obavjestiti kad je zakazan sastanak za rješavanje kompletnog problema..

Hvala na razumjevanju!
GI ‘Sinovi i kćeri Metkovića’

ŠKOLSKA GODINA 2021. /2022.

Osnovna glazbena škola Metković upisuje nove učenike

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković upisuje nove učenike u I. razred školske godine 2021. /2022.

Poštovani roditelji i draga djeco, zahvaljujemo se na interesu za upis u glazbenu školu. Zbog poznate situacije vezane uz epidemiju bolesti COVID-19 i propisanih mjera zaštite, prijave i upisi u 1. razred osnovne glazbene škole održavat će se elektroničkim putem.

Od 17. svibnja do 28. svibnja 2021. godine moguće je izvršiti prijavu za audiciju – upis u 1. razred osnovne glazbene škole.

Audicija će se održati 1. i 2. lipnja, satnica audicije biti će određena naknadno i o njoj ćete biti obavješteni putem naše mrežne stranice i/ili osobno (telefonom ili putem e-pošte). Audicija će biti organizirana u skladu sa trenutno propisanim mjerama zaštite.

Prijavu za audiciju možete izvršiti OVDJE

O UPISIMA:

Škola organizira upise u 1 . razred na slijedeće instrumente: flauta, klarinet, saksofon, truba, francuski rog,  trombon, glasovir, harmonika, gitara, i violina. Škola će upisivati učenike temeljem broja slobodnih mjesta za učenje pojedinih instrumenata. Broj slobodnih upisnih mjesta utvrđuju pročelnici strukovnih odjela u suradnji s ravnateljem škole, vodeći računa o satnicama nastavnika. Audicija će se održati 1. i 2. lipnja u prostorijama škole. U slučaju da se ne popune slobodna mjesta, škola će organizirati jesenski rok za koji će se prijave, audicija i upisi organizirati krajem kolovoza.

Pravo upisa u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila 8 godina života, odnosno završila 2. razred osnovne škole, te postigla povoljan rezultat na audiciji (prijemnom ispitu). Na audiciji stručno povjerenstvo provjerava glazbene sposobnosti kandidata.Za dodatne informacije i naputke možete se obratiti na adresu:osnovna.glazbena.skola.metkovic@du.t-com.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije