Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DRUŽENJE SA KOLEGAMA IZ CIJELE HRVATSKE

Metkovski vatrogasci na Vatrogasnim sportskim igrama u Zagrebu

Objavljeno prije

Pripadnici JVP Metković Ivan Kuran, Željko Jurković, Ivan Veraja i Ivan Markota sudjelovali su na Vatrogasnim sportskim igrama u Zagrebu.

Organizator igara bio je VP Zagreb, a metkovski vatrogasci natjecali su se u nogometu i stolnom tenisu.

Više revijalnog karaktera cilj ovih igara je druženja sa kolegama iz cijele Hrvatske.

Ove godine sudjelovale su postrojbe iz Zagreba, Rijeke, Šibenika, Knina, Zlarina, Metkovića, Varażdina, Velike Gorice, Petrinje, Siska, Dubrovnika i Vukovara.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ČETIRI TURISTIČKA BRODA NA VEZU U METKOVIĆU

Dragan Tolić: ‘Sinergija je to naših vrijednih ugostitelja, djelatnika u turizmu, lađara i prijevoznika’

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prizor koji se rijetko viđa, četiri turistička broda vezana na Maloj rivi u Metkoviću. Lijepo ih je bilo vidjeti. Odnosno, točnije, po prvi put da su četiri uvezana u Metkoviću, otkriva nam to začetnik ideje nautičkog turizma u dolini Neretve, gosp. Dragan Tolić.

Riječ je o brodovima Aquamarin i Markan agencije Katarina line, Adriatica agencije Thurgau travel, Azzuro agencije ID Riva tours, sa kojima su stigli turisti iz Švicarske, Austrije, Njemačke, Amerike i Skandinavije.

Iza ovog lijepog prizora stoji marljivi rad naših ugostitelja, nautičara, djelatnika u turizmu, agencija te lađara i prijevoznika.

– Cijeli projekt je započet prije 15 godina, a prošlo je 10 godina od dolaska prvog kruzera. 2020. godine je trebala biti prekretnica, a ovo je sada nastavak. Da bi očuvali destinaciju svi moramo biti izvrsni i za sada jesmo. Jedna odlična sinergija počevši od nas na vezu do izvrsnih vodiča, prijevoznika Luje auto i Čazmatrans, te izvrsne usluge Restorana Lopoč, – u razgovoru istaknuo je Dragan Tolić.

Na svom proputovanju, turisti su u dolini Neretve obišli Arheološki muzeja Narona, uživali u vožnji lađama te jedinstvenom programu Restorana Lopoč.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije