Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
NERA ETWA FEST

UDRUGA VITA

Predavanje o prevenciji karcinoma dojke

Objavljeno prije

akcija_ruzicasta_vrpca

Udruga  za solidarnost među sugrađanima Vita Ploče organizira predavanje o prevenciji karcinoma dojke koje će se održati u petak, 22. studenog, s početkom u 17 sati u Zgradi političkih stranaka u Metkoviću (Kralja Zvonimira 20).

Organizator i provoditelj predavanja unutar projekta “GLOBALNA EDUKACIJA STANOVNIŠTVA U PREVENCIJI RAKA DOJKE” je Udruga “Vita” Ploče s partnerom dr. Ankicom Džono-Boban, koordinatoricom u provođenju Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka dojke MAMMA ZZJZ za DNŽ . Gost predavanja će biti dr. Nikica Hajvaz, radiolog.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nakon predavanja, vodit će se razgovori i moći će se postavljati pojedinačna pitanja, na koja će te odmah dobiti odgovor, a u slučaju da netko osjeća nelagodu pitanje se može napisati na ceduljici – anonimno i uručiti predsjednici udruge gosp. Nataši Vojnović, koja će isto proslijediti osobi, koja će dati odgovor.

U svijetu je rak dojke postala epidemija, dobna granica se spušta tako da se već sada pojavljuje kod vrlo mladih žena, čak od 24 godine.
U Hrvatskoj se godišnje otkrije 2.500 novooboljelih, a umre preko 900 žena. Za malu Hrvatsku to su velike brojke stoga ne oklijevajte i dođite, možda doznate nešto novo što Vam bude koristilo.

RENT-A-CAR M 740

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije