Ostanimo u kontaktu

FESTIVAL ELEKTRONSKE GLAZBE

Poznata imena petog Headmovin Delta festa

Objavljeno prije

headmovin-delta-fest

Poznata su imena glavnih izvođača nadaleko poznatog opuzenskog festivala elektronske glazbe, Headmovin Delta festa, koji ove godine obilježava petu godišnjicu.

Headmovin je nastao prije pet godina u Motelu Delta u Opuzenu kao entuzijastični program kojim se kroz žanrove Jackina, Deepa i Soulfula htjela prezentirat drugačija house glazba. S publikom od svega dvjestotinjak ljudi, Headmovin Delta fest je izrastao u proporcije koje plijene posjetitelje van granica lijepe naše. U prilog tome ide činjenica da je prošlogodišnje izdanje festivala kroz tri dana posjetilo oko 2000 posjetitelja, kako domaćih tako i stranih.

Ovogodišnji Headmovin Delta fest održat će se od 1.-3. kolovoza 2014. te tom prilikom proslavit petu anualnu godišnjicu uspješnog postojanja. Kao i u proteklim izdanjima nastupit će oko 20, što stranih što domaćih, izvođača, dok su od imena za sada poznati, glavni gost festivala Giom, koji nastupa drugi dan festa, dok će treći dan nastupiti FunkYaMind.

hdf-giom hdf-funkyamind

Lokacije ostaju iste. Prelijepa divljina Neretvanskog (Kominskog) ušća kao prva i središte grada Opuzena kao druga lokacija, pokazale su se kao idealna formula za sve ljubitelje ljeta i house muzike. Za proslavu pete godišnjice organizatori su pripremili vrhunsku audio-vizualnu produkciju samog festivala i dovode neka od svjetski renomiranih imena iz polja deep, jackin i soulful housa.

– Iako smo relativno mali festival, sa veoma malim budžetom i resursima, mogu slobodno reći da nikad nismo bili jači! Pravac kojim se krećemo smo svjesno izabrali i ispostavilo se da je to pravi smjer. Rezultat bezkompromitirajućeg rada i predanosti samom projektu je plod podrške koju dobivamo već godinama od HDF posjetitelja i prijatelja i zahvalni smo na tome. Ove godine dižemo projekt za stepenicu više te ćemo posjetiteljima nastojat pružit uslugu i zabavu kakvu samo oni i zaslužuju! – rekao je organizator, Martyn Dox.

Festival je protekle četiri godine bio besplatan, ali ove godine u skladu sa sve rastućim troškovima, ulaznice za prva dva dana festivala će se naplaćivat, dok treći dan u Motelu Delta ostaje besplatan.

Ulaznica će se prodavati preko sustava ENTRIO.HR:

 1. EARLY BIRD KONTIGNENT PREDPRODAJE
  30kn jedan dan, 50kn dva dana (broj ulaznica 300 kom.) – rok pretprodaje: 26.05. / 01.07.
 2. KONTIGNENT PREDPRODAJE
  50kn jedan dan, 70kn dva dana – rok pretprodaje: 01.07. / 30.07.
 3. PRODAJA NA SAM DAN
  60kn jedan dan, 80kn dva dana – rok prodaje: tokom festivala

Za booking smještaja ili bilo kakve dodatne informacije možete kontaktirati organizatore na mail: headmovin@hotmail.com

Nastavi čitati

ŽUPANIJSKI CENTAR 112

Obavezna zimska oprema! Donosimo dnevno izvješće za područje Dubrovačko-neretvanske županije

Objavljeno prije

Snijeg na cesti, zimski uvjeti

Sukladno informacijama koje smo zaprimili i koje su nam dostupne, dostavljamo vam dnevno izviješće o posebno izdvojenim događajima za područje Dubrovačko-neretvanske županije za protekla 24 sata  i to kako slijedi:

Obavezna je zimska oprema na motornim vozilima, a promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na cestama:

 • A1 između čvora Prgomet i naplate Karamatići
 • A10 između čvora Ploče i naplate Čarapine
 • DC8 Gradac-čvor Čeveljuša-Opuzen-GP Klek
 • DC9 GP Metković-Opuzen-DC8
 • DC62 Veliki Prolog-Metković
 • DC425 čvor Karamatići (A1)-čvorište Čeveljuša
 • ŽC5203 Dobroselo-Brotnja-Otrić
 • županijske ceste na području Metkovića (ŽC6220 Ploče A1, Žc 6279 Klek Badžula, Žc 6208 Vrgorac – Staševica, Žc 6276 Mali prolog-Karamatići –Ploče)

Snijega ima na području Pelješca i dijela Konavala. Dubrovnik ceste javljaju da su sve  ceste posute i prohodne.

METEOROLOŠKE PRILIKE:

Upozorenje

Na južnom i manjem dijelu srednjeg Jadrana ujutro mjestimični udari SE i S, a noću posvuda NE i N vjetra, 35-45 čvorova. Mjestimice nevere.

Stanje

Ciklonalno polje nad Jadranom i srednjem Sredozemljem sporo će se popunjavati.

Vremenska prognoza za sljedeća 24 sata, vrijedi do: 10.01.2019 u 06 sati

Južni Jadran

Vjetar SE i S, ponegdje uz obalu E, 10-20, prijepodne mjestimice do 28 čvorova, poslijepodne će postupno okretati na NE i NW 10-20 čvorova. More 3-4. Vidljivost 10-20 km. Oblačno, ponegdje kiša ili pljusak, uz obalu i snijeg, a navečer djelomično razvedravanje.

PROMET  

CESTOVNI PROMET

Privremena prometna regulacija:

 • zbog radova na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence uz semafore;
  uz privremenu regulaciju prometa vozi se na Jadranskoj magistrali (DC8):
 • jednim prometnim trakom naizmjenično uz regulaciju semafora kod Slanog, te zračna luka Čilipi gdje se četri puta tjedno u vremenu od 12:00-16:00 sati po deset minuta biti zatvorena cesta osim i uoči nedjelje i blagdana.
 • zbog uređenja raskrižja Banja i Majkovi u mjestu Slano;
 • na 26+100 do 26+400, dionica 27 zbog nastavka radova na kolnom prilazu državne ceste DC8 Štikovica od 07.siječnja do 30. travnja 2019. Povremeno postavljanje semafora radi regulacije prometa.
 • do 31.01.2019.god od 07-16 sati zbog radova na Jadranskoj magistrali (DC8) na dionici Petlja Ilijina glavica-Orsula-Dubac vozit će se uz privremenu regulaciju semaforima.

GRANIČNI PRIJELAZI

– Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina (zbog radova);

– Na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima (zbog radova). Do 30.04.2019. dva puta tjedno, od 13:00 do 17:00 sati (na 20 minuta) prekidat će se promet zbog građevinskog miniranja;

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije