Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

FESTIVAL HOUSE GLAZBE

Poznat kompletan line-up petog Headmovin Delta Festa

Objavljeno prije

Već otprije znanim headlinerima, Giomu i FunkYamind, pridružuje se Manjane, jedan od najtalentiranijih jackin house i house DJ-eva i producenata na prostorima bivše Jugoslavije. O tome dovoljno govore njegova izdanja koja se mogu naći na velikim etiketama poput Blacksoul Music, Disko Zoo i Maracuja pa tim putem njegova traka Do The Dishes pronalazi svoj put u Defectedovom miksu velikana Kevina Saundersona. Izniman talent za DJ-ing mu otvara put i odvodi ga na nastup na Dance Areni EXIT Festivala 2013.

hdf2014-kominsko-usceOsim Gioma, Manjana i FunkYaMinda, HDF dovodi i iznimno talentirane DJ-eve i producente iz različitih dijelova Europe poput Soula de Marina, Erika Boa i HouseHolicsa, a neizostavne su i domaće snage poput Martyna Doxa, Žarka Rebca i Milija Sefica.

Sveznalica 7400xXpx

Trenutno se u prodaji nalazi limitiran broj ekskluzivnih early bird karata koje se mogu kupiti preko sustava Entrio po povoljnoj cijeni od 30 kuna za jednodnevnu ili 50 kuna za dvodnevnu ulaznicu. Nakon 7. srpnja kreće regularna prodaja ulaznca te ćete za jednodnevnu izdvojiti 50 kuna, a za dvodnevnu festivalsku ulaznicu 70 kuna.

Organizatori također obavještavaju da ukoliko posjetitelji nisu u mogućnosti kupiti kartu putem Interneta ili fizičku na prodajnim mjestima Entria, da se jave u pretinac službene fan page stranice Headmovin Delta Festa ili na mail headmovin@hotmail.com te tim putem rezerviraju i osiguraju svoju kartu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati

ŽUPANIJSKI CENTAR 112

Obavezna zimska oprema! Donosimo dnevno izvješće za područje Dubrovačko-neretvanske županije

Objavljeno prije

Snijeg na cesti, zimski uvjeti

Sukladno informacijama koje smo zaprimili i koje su nam dostupne, dostavljamo vam dnevno izviješće o posebno izdvojenim događajima za područje Dubrovačko-neretvanske županije za protekla 24 sata  i to kako slijedi:

Sveznalica 7400xXpx

Obavezna je zimska oprema na motornim vozilima, a promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na cestama:

 • A1 između čvora Prgomet i naplate Karamatići
 • A10 između čvora Ploče i naplate Čarapine
 • DC8 Gradac-čvor Čeveljuša-Opuzen-GP Klek
 • DC9 GP Metković-Opuzen-DC8
 • DC62 Veliki Prolog-Metković
 • DC425 čvor Karamatići (A1)-čvorište Čeveljuša
 • ŽC5203 Dobroselo-Brotnja-Otrić
 • županijske ceste na području Metkovića (ŽC6220 Ploče A1, Žc 6279 Klek Badžula, Žc 6208 Vrgorac – Staševica, Žc 6276 Mali prolog-Karamatići –Ploče)

Snijega ima na području Pelješca i dijela Konavala. Dubrovnik ceste javljaju da su sve  ceste posute i prohodne.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

METEOROLOŠKE PRILIKE:

Upozorenje

Na južnom i manjem dijelu srednjeg Jadrana ujutro mjestimični udari SE i S, a noću posvuda NE i N vjetra, 35-45 čvorova. Mjestimice nevere.

Stanje

Ciklonalno polje nad Jadranom i srednjem Sredozemljem sporo će se popunjavati.

Vremenska prognoza za sljedeća 24 sata, vrijedi do: 10.01.2019 u 06 sati

Južni Jadran

Vjetar SE i S, ponegdje uz obalu E, 10-20, prijepodne mjestimice do 28 čvorova, poslijepodne će postupno okretati na NE i NW 10-20 čvorova. More 3-4. Vidljivost 10-20 km. Oblačno, ponegdje kiša ili pljusak, uz obalu i snijeg, a navečer djelomično razvedravanje.

PROMET  

CESTOVNI PROMET

Privremena prometna regulacija:

 • zbog radova na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence uz semafore;
  uz privremenu regulaciju prometa vozi se na Jadranskoj magistrali (DC8):
 • jednim prometnim trakom naizmjenično uz regulaciju semafora kod Slanog, te zračna luka Čilipi gdje se četri puta tjedno u vremenu od 12:00-16:00 sati po deset minuta biti zatvorena cesta osim i uoči nedjelje i blagdana.
 • zbog uređenja raskrižja Banja i Majkovi u mjestu Slano;
 • na 26+100 do 26+400, dionica 27 zbog nastavka radova na kolnom prilazu državne ceste DC8 Štikovica od 07.siječnja do 30. travnja 2019. Povremeno postavljanje semafora radi regulacije prometa.
 • do 31.01.2019.god od 07-16 sati zbog radova na Jadranskoj magistrali (DC8) na dionici Petlja Ilijina glavica-Orsula-Dubac vozit će se uz privremenu regulaciju semaforima.

GRANIČNI PRIJELAZI

– Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina (zbog radova);

– Na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima (zbog radova). Do 30.04.2019. dva puta tjedno, od 13:00 do 17:00 sati (na 20 minuta) prekidat će se promet zbog građevinskog miniranja;

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije