Ostanimo u kontaktu

DVD METKOVIĆ

Poziv na reviziju članstva dobrovoljnih vatrogasaca

Objavljeno prije

DVD Metković

Predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Metković, Stipica Bebić, je uputio poziv svim članovima tog dobrovoljnog društva da se odazovu na reviziju članstva kako bi se ustanovio točan broj dobrovoljnih vatrogasaca s kojima raspolažu. Bebićev poziv prenosimo u cijelosti:

Poštovani članovi DVD-a Metković,

Vjerujem da će te se  složiti da je potrebno napraviti upitnik o članstvu u našem društvu. S obzirom da prema Matičnim knjigama DVD ima 177 članova, od kojih je godinama bilo 50-ak članova aktivno, a ostali su rijetko ili nikako sudjelovali u radu DVD-a Metković. Osnivanjem Javne vatrogasne postrojbe Metković 2003 godine, DVD je praktički prestao operativno djelovati. S obzirom da je DVD Metković osnovan davne 1933 godine i jedan je od starijih DVD-ova u Dalmaciji bilo bi žalosno da se ukine i prestane djelovati. U veljači 2012 godine DVD se ponovno operativno aktivirao i počeo sa svojim djelovanjem kao ispomoć u ljudstvu kako JVP Metković tako i na području cijele regije.

Upitnik je od velike važnosti kako bi mogli napraviti kompletnu reviziju članstva u DVD-u koja nije napravljena nikako od osnutka DVD-a. Nije logično da se na skupštinu DVD-a koja se u pravilu održava jedan put na godinu od 177 članova upisanih u Matične knjige odazove 30-ak članova. Naravno, naša želja je da DVD Metković nastavi svoju tradiciju kako u gradu Metkoviću tako i u Dalmaciji. Kako bi mogli nastaviti s radom našeg društva u pozitivnom smjeru, složiti ćete se da je ovaj upitnik neophodan te da moramo znati tko su nam članovi, operativni, a tko pričuvni. Svima nama je želja da nas bude u što većem broju da budemo  konstruktivniji u radu kako operativno tako i na skupštinama.

Ovim putem želim zamoliti sve koji se osjećaju vatrogascima, a posebno one koji su ostavili dio svog života što kao dobrovoljni vatrogasci, što kao zaposlenici DVD-a, da se odazovu na u naše prostorije u Pavlovači u SUBOTU 8.11.2014. ili NEDJELJU 9.11.2014 u vremenu od 8 do 12 ili od 16 do 18 sati. 

Ukoliko ste spriječeni doći i popuniti upitnik koji će biti dostupan u prostorijama u Pavlovači molimo obavijestiti tajnika Gorana Medaka na broj 095 199 8576.

Oni članovi koji se ne odazovu na reviziju u navedenom vremenu smatrati će se da ne žele više sudjelovati u radu DVD Metković i biti će izbrisani iz evidencije.

S Velikim poštovanjem,  VATRU GASI BRATA SPASI!

PREDSJEDNIK
Stipica Bebić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije