Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRAD OPUZEN

Poziv na predavanje i javnu tribinu o održivom gospodarenju otpadom

Objavljeno prije

Grad Opuzen poziva na predavanje i javnu tribinu o održivom gospodarenju otpadom, koje će se održati u utorak, 31.5.2022. godine, u velikoj dvorani Gradske vijećnice Grada Opuzena, s početkom u 16:00 sati.

  • Predavanje za građane će se održati u vremenu od 16:00 – 16:45 h.
  • Javna tribina za građane će se održati u vremenu od 17:00 – 18:00 h.

Obje izobrazno-informativne aktivnosti organiziraju se u okviru projekta „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Opuzen“, KK.06.3.1.16.0025 koji je financiran iz bespovratnih sredstava Kohezijskog fonda u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Nositelj projekta je Grad Opuzen.

– Predavanje i javna tribina namijenjeni su svim zainteresiranim građanima koji žele saznati više o održivom gospodarenju otpadom, a održat će ih stručnjaci iz tvrtke CEDRA Split j.d.o.o. Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu s obzirom na važnost ove teme za cijelu zajednicu, – ističu iz gradske uprave Opuzen..

Grad Opuzen
+385 20 671 139
opuzen@opuzen.hr

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

RONILAČKA EKO AKCIJA

Održana druga akcija čišćenja korita Neretve kod Metkovića

Objavljeno prije

Foto: Marin Veraja/Foto-studio Veraja

Športsko ronilački eko klub Delta 5 u subotu je organizirao drugu eko akciju čišćenja korita Neretve. Tom prilikom je 50-ak ronioca iz cijele regije, uz potporu članova JVP i DVD Metković te HGSS-a, čistilo dno rijeke Neretve, pretežno oko Lučkog mosta gdje se održavaju skokovi u Neretvu.

Akcijom je rukovodio predsjednik Hrvatskog ronilačkog saveza, Kamilo Čuljak, a podršku su dali i gradonačelnici Metkovića i Opuzena, Dalibor Milan i Ivan Mataga.

Uz članove ŠREK Delta 5 iz Metkovića u akciji su sudjelovali ronilački klubovi: HVIDRA Split, Crveno jezero Imotski, Leut Blace, Mostar, Dubrovnik, Periska Ploče, Seuh Mostar, Neum i Mornar Split.

Foto: Marin Veraja/Foto-studio Veraja

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije