Ostanimo u kontaktu

HRVATSKE ŠUME

Poziv na javnu raspravu o prijedlogu Programa gospodarenja za gospodarsku jedinicu ‘Nova Sela’

Objavljeno prije

Hrvatske šume

Hrvatske šume – Uprava šuma podružnica Split poziva sve zainteresirane na javnu raspravu o prijedlogu Programa gospodarenja za gospodarsku jedinicu „Nova Sela“ s važnošću od 2016. do 2025. godine, za koju se javni uvid održava u razdoblju od 7. do 21. ožujka 2016. u Šumariji Metković. Program je izradio Odjel za uređivanje šuma UŠP Zagreb u skladu sa Zakonom o šumama, Pravilnikom o uređivanju šuma i ostalim važećim propisima. Programom gospodarenja su obuhvaćene šume i šumska zemljišta u državnom vlasništvu u katastarskim općinama: Borovci, Dusina, Kobiljača, Otrić-Seoci, Struge i Vid.

Rasprava će se održati u četvrtak, dana 17. ožujka s početkom u 10 sati u prostorijama Šumarije Metković na adresi Splitska 44, 20350 Metković. Program će predstaviti izrađivači Odjela za uređivanje šuma UŠP Zagreb.

Zainteresirani se mole da potvrde svoj dolazak na tel. (020) 681-330 fax. (020) 681-330 ili e-mail: sumarija-metkovic@hrsume.hr do ponedjeljka, 14. ožujka 2016. godine.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije