Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

GRAD METKOVIĆ

Potpisani ugovori o financiranju s dječjim vrtićima ‘Leut’ i ‘Mali Isus’

Objavljeno prije

Foto: Grad Metković

Foto: Grad Metković

Danas je gradonačelnik Dalibor Milan u ime Grada Metkovića na temelju Javnog poziva za predlaganje programa javnih potreba u predškolskom odgoju Grada Metkovića za 2018. godinu, a sukladno Odluci o dodjeli sredstava za financiranje programa u predškolskom odgoju u 2018. godini potpisao Ugovor o dodijeli financijskih sredstava  za Redoviti program predškolskog odgoja i obrazovanja za 2018. godinu sa ravnateljicom Predškolske ustanove Dječji vrtić Leut Metković u iznosu od 100.000 kn i sa voditeljicom Podružnice Dječjeg vrtića Mali Isus, Podružnica Metković u istom iznosu.

Grad Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije