Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

24. OBLJETNICA 72. BOJNE VOJNE POLICIJE

Veterani vojne policije DNŽ obilježili godišnjicu osnutka 72. bojne

Objavljeno prije

Udruga Veterana vojne policije DNŽ

U subotu 12. prosinca delegacija Udruge vojne policije DNŽ na čelu, sa predsjednikom Milenkom Peharom – Mekom sudjelovala je na proslavi osnutka 72. bojne, koja ove godine slavi 24. godinu osnivanja. To je bila prigoda susresti suborce, položiti vijence i upaliti svijeće za one koji su izgubili život, braneći našu domovinu.

Inače 72-ga bojna Vojne policije, formirana je 13. prosinca 1991. godine. Kroz nju je tijekom Domovinskog rata prošlo više od dvije i pol tisuće branitelja. Puna formacija 1995. godine iznosila je 1045 pripadnika. 64 branitelja su ranjena, a 12 ih je poginulo. Za njih, ali i sve poginule hrvatske branitelje, u crkvi Gospe Velikog krsnog zavjeta služena je misa, a zatim su na središnjem kninskom trgu vijence položila brojna izasalanstva, a među njima i izaslanik predsjednice RH.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Također, danas u sklopu akcije dobrovoljnog darivanja krvi, u organizaciji Crvenog križa, veterani vojne policije DNŽ su dobrovoljno darivali krv.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije