Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

PRIOPĆIO MUP

Ponovno se pokreće program redovitog srednjoškolskog obrazovanja za policajce

Dulji program omogućuje bolju socijalizaciju učenika u organizacijskoj i profesionalnoj kulturi policije tijekom školovanja

Objavljeno prije

Policijska akademija u rujnu će ponovno pokrenuti program redovitog srednjoškolskog obrazovanja kroz 3. i 4. razred, kojim će polaznici steći kvalifikaciju za obavljanje policijskog posla, priopćeno je u srijedu iz MUP-a.

U školskoj godini 2021./2022. bit će upisano 50 budućih policajaca čije će obrazovanje trajati dvije školske godine, uz 11-mjesečni program prekvalifikacije za zanimanje policajac/policajka, koji se na Policijskoj akademiji provodi od 2011.

Zainteresirani srednjoškolci koji zadovoljavaju uvjete mogu se prijaviti na natječaj Policijske akademije od 3. do 20. kolovoza 2021.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Razlog za ponovno uvođenje dvogodišnjeg programa u Policijsku školu “Josip Jović”, koja u sklopu Policijske akademije provodi programe temeljnog policijskog obrazovanja, je u tome što dulji program omogućuje bolju socijalizaciju učenika u organizacijskoj i profesionalnoj kulturi policije tijekom školovanja, a to doprinosi razvoju profesionalnog identiteta i integriteta budućih policajaca.

Također, dulji program omogućit će kvalitetniji razvoj stajališta polaznika, kao i jaču privrženost policijskoj organizaciji i profesionalnom, etičnom postupanju utemeljenom na poštivanju ljudskih prava.

Sveznalica 7400xXpx

U priopćenju se navodi i da je Policijska škola “Josip Jović” izradila tri dokumenta na prijedlog potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića te u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Riječ je o Standardu zanimanja, Standardu kvalifikacije i Strukovnom kurikulumu. To je, prema Zakonu o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru, preduvjet za ponovno pokretanje redovitoga srednjoškolskog obrazovanja za zanimanje policajac/policajka kroz 3. i 4. razred.

OD 8. DO 10. PROSINCA

Dani Jegulje ovoga vikenda u Hotelu Merlot

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović po promotivnim cijenama

Objavljeno prije

Kasna jesen vrijeme je kada jegulja doseže idealnu veličinu i kakvoću te ujedno vrijeme i najvećeg lova ove neretvanske delicije. To naravno znači da je došlo vrijeme i za tradicionalne „Dane Jegulje“ u Hotelu Merlot!

„Dani jegulje“ manifestacija je koju organiziramo od 2014. godine s ciljem promocije ove jedinstvene neretvanske delicije kao i gastronomskog potencijala doline Neretve.

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović iz naše obiteljske vinarije po promotivnim cijenama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Petak 8. 12. 12-18h – Dan otvorenih vrata Vinarije Prović, posjetite našu obiteljsku vinariju u sklopu hotela, kušajte vrhunska vina te ostanite na delicijama od jegulje

Subota 9. 12. specijaliteti od jegulje dostupni su tijekom cijelog dana a od 19h večera uz muziku uživo i glazbeni Sastav Larus.

Sveznalica 7400xXpx

Noćenje u hotelu uz 35% popusta ukoliko rezervirate mjesto za ručak ili večeru.

Informacije i rezervacije

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije