Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

"ULJEPŠAJ BAKI BOŽIĆ"

Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija

Objavljeno prije

pomoc-najpotrebnijima

Dugogodišnja akcija “Uljepšaj baki Božić” koju provodi udruga DOBRA u suradnji s Crvenim Križem Metković održat će se i ove godine.

Riječ je o prikupljanju pomoći za starije i nemoćne osobe, korisnike programa Ministarstva socijalne politike i mladih “Pomoć u kući starijim osobama” kojeg provodi udruga DOBRA na području općina Kula Norinska, Pojezerje i Zažablje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Stoga se pozivaju svi koji su u mogućnosti da donesu hranu i/ili higijenske potrepštine u Crveni križ u Metkoviću do 16. prosinca, nakon čega će ih gerontodomaćice dostaviti na adrese onih korisnika kojima je pomoć najpotrebnija.

Pomoć možete donijeti svakim radnim danom od 08:00-12:00 sati u prostorije Crvenog križa u Metkoviću, ili poslati na adresu: Crveni križ, A. Starčevića 10, 20350 Metković.

GALA HOME 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije