Ostanimo u kontaktu

ZA SUBOTU, 19. LIPNJA

Policija najavila 24-satni pojačan nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno sutra, 19. lipnja od 7 do 7 sati 20. lipnja provoditi će se 24-satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu koji su pod utjecajem alkohola i droga.

Akcija će se provoditi u svim država EU, pa tako i u cijeloj Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, a naglasak akcije je na uključivanju javnosti, odnosno građana koji su putem medija bili pozvani dostaviti lokacije na kojima bi željeli da policija provodi alkotestiranje i testiranje na droge sudionika u prometu.

Ovom prilikom želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge, koje ćemo ispoštovati na svim onim mjestima gdje za to postoje uvjeti.

Uključivanjem medija i građana želi se podići razina svijesti javnosti o opasnosti vožnje pod utjecajem alkohola i droga kao čestim uzročnicima prometnih nesreća.

Policija će u akciju uključiti maksimalni broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Cilj akcije nije samo represivno postupanje, odnosno kažnjavanje vozača, već aktivno uključivanje svih sudionika u prometu, javnosti i medija kako bi se stanje sigurnosti cestovnog prometa na području cijele države poboljšalo.

ZABAVA GARANTIRANA

Beach bar Limone na Kominsko ušće 13. kolovoza dovodi Tamburaški sastav Sanjalice

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

Kominsko ušće bogatije je za još jedan beach bar koji u ovim ljetnim vrućinama dođe kao mala oaza u pustinji. Prekrasni ambijent novootvorenog Limone bara osim svakodnevnih after beach partya 13. kolovoza dovodi dašak Slavonije u srce neretvanske doline.

Sve popularnii Tamburaški sastav Sanjalice u petak, 13. kolovoza, dan prije Maratona lađa na Neretvi pobrinut će se da ovogodišnji spektakl svima ostane u lijepom sjećanju.

Ulaz je besplatan, stoga vidimo se u Limone beach baru!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @beach_bar_limone

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije