Ostanimo u kontaktu

SVE POPULARNIJE PRIJEVOZNO SREDSTVO

5 razloga zašto kupiti električni romobil

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

U zadnje vrijeme e-romobili postaju toliko popularni da ih gotovo svakodnevno viđamo na gradskim cestama. Osim što je riječ o prijevoznim sredstvima pomoću kojih možete veoma brzo stići na odredište, postoje i dodatne prednosti odnosno valjani razlozi zbog kojih baš vi trebate razmotriti ideju o kupnji elektroničkog romobila.

  1. Ekološki su prihvatljivi: nikako ne možemo ne spomenuti činjenicu da su e-romobili izuzetno ekološki prihvatljiva prijevozna sredstva. Svjedoci smo sve većeg atmosferskog zagađenja koje će itekako utjecati na naš daljnji život. E-romobili koriste snagu električne energije, prilikom vožnje ne dolazi ni do kakvih otpuštanja štetnih plinova što zasigurno pridonosi boljoj kvaliteti zraka.
  2. Praktični su: e-romobil možete brzo i jednostavno sklopiti i ponijeti ih sa sobom. Budući da je lagan i zauzimaj malo prostora, neće nikome smetati ako ga ostavite u uredu.
  3. Cjenovno su pristupačni: cijene e-romobila variraju ovisno o modelu i dodatnim značajkama. Ako ćemo usporediti svakodnevne, ali i godišnje troškove automobila ili čak javnog gradskog prijevoza, dolazimo do zaključka da su e-romobili izuzetno cjenovno prihvatljivi za svaki budžet. K tome valja spomenuti i to da nećete imati nikakvih dodatnih troškova održavanja i popravaka.
  4. Sigurni su za vožnju: jasno je da svaki način prijevoza dolazi s određenom dozom rizika. Ovdje prvenstveno mislimo na cestovni prijevoz, ali i na alternativne načine prijevoza poput vožnje bicikla ili hoverboarda. E-romobil je daleko sigurniji od svih navedenih opcija jer možete brzo i sigurno zakočiti. To nikako ne možete učiniti ako ste na rolama ili hoverboardu.
  5. Poboljšajte ravnotežu: velika većina ljudi vodi sjedilački način života što znači da se sve manje kreću, a kamoli vježbaju. Iako e-romobil nije dostojna zamjena za bilo koju vrstu treninga, vožnjom itekako možete poboljšati ravnotežu i ojačati trbušne mišiće.

Ovo su tek neke osnovne i najvažnije prednosti e-romobila koje biste svakako trebali uzeti u obzir prilikom donošenja odluke o kupnji odgovarajućeg prijevoznog sredstva za vaše potrebe. Veliku ponudu e-romobila možete pogledati na Keindl-sport.hr

Nastavi čitati

ZABAVA GARANTIRANA

Beach bar Limone na Kominsko ušće 13. kolovoza dovodi Tamburaški sastav Sanjalice

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

Kominsko ušće bogatije je za još jedan beach bar koji u ovim ljetnim vrućinama dođe kao mala oaza u pustinji. Prekrasni ambijent novootvorenog Limone bara osim svakodnevnih after beach partya 13. kolovoza dovodi dašak Slavonije u srce neretvanske doline.

Sve popularnii Tamburaški sastav Sanjalice u petak, 13. kolovoza, dan prije Maratona lađa na Neretvi pobrinut će se da ovogodišnji spektakl svima ostane u lijepom sjećanju.

Ulaz je besplatan, stoga vidimo se u Limone beach baru!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @beach_bar_limone

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije