Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SVE POPULARNIJE PRIJEVOZNO SREDSTVO

5 razloga zašto kupiti električni romobil

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

U zadnje vrijeme e-romobili postaju toliko popularni da ih gotovo svakodnevno viđamo na gradskim cestama. Osim što je riječ o prijevoznim sredstvima pomoću kojih možete veoma brzo stići na odredište, postoje i dodatne prednosti odnosno valjani razlozi zbog kojih baš vi trebate razmotriti ideju o kupnji elektroničkog romobila.

  1. Ekološki su prihvatljivi: nikako ne možemo ne spomenuti činjenicu da su e-romobili izuzetno ekološki prihvatljiva prijevozna sredstva. Svjedoci smo sve većeg atmosferskog zagađenja koje će itekako utjecati na naš daljnji život. E-romobili koriste snagu električne energije, prilikom vožnje ne dolazi ni do kakvih otpuštanja štetnih plinova što zasigurno pridonosi boljoj kvaliteti zraka.
  2. Praktični su: e-romobil možete brzo i jednostavno sklopiti i ponijeti ih sa sobom. Budući da je lagan i zauzimaj malo prostora, neće nikome smetati ako ga ostavite u uredu.
  3. Cjenovno su pristupačni: cijene e-romobila variraju ovisno o modelu i dodatnim značajkama. Ako ćemo usporediti svakodnevne, ali i godišnje troškove automobila ili čak javnog gradskog prijevoza, dolazimo do zaključka da su e-romobili izuzetno cjenovno prihvatljivi za svaki budžet. K tome valja spomenuti i to da nećete imati nikakvih dodatnih troškova održavanja i popravaka.
  4. Sigurni su za vožnju: jasno je da svaki način prijevoza dolazi s određenom dozom rizika. Ovdje prvenstveno mislimo na cestovni prijevoz, ali i na alternativne načine prijevoza poput vožnje bicikla ili hoverboarda. E-romobil je daleko sigurniji od svih navedenih opcija jer možete brzo i sigurno zakočiti. To nikako ne možete učiniti ako ste na rolama ili hoverboardu.
  5. Poboljšajte ravnotežu: velika većina ljudi vodi sjedilački način života što znači da se sve manje kreću, a kamoli vježbaju. Iako e-romobil nije dostojna zamjena za bilo koju vrstu treninga, vožnjom itekako možete poboljšati ravnotežu i ojačati trbušne mišiće.

Ovo su tek neke osnovne i najvažnije prednosti e-romobila koje biste svakako trebali uzeti u obzir prilikom donošenja odluke o kupnji odgovarajućeg prijevoznog sredstva za vaše potrebe. Veliku ponudu e-romobila možete pogledati na Keindl-sport.hr

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PROGRAM MANIFESTACIJE

Dani Neretvanske kneževine od četvrtka u Gradskome parku

Objavljeno prije

Od četvrtka, 11. kolovoza pa do subote, 13. kolovoza u Metkoviću će se održati manifestacija Dani Neretvanske kneževine.

U petak, 12. kolovoza u 21 sat će Metkovsko amatersko kazalište na Neretvi i prostoru Velike rive izvesti uprizorenje „O Metkoviću prvi put“ – Dekonstrukcija: Prema tužbi carinika Stanka Sladinovića zabilježeno u knjizi tužbi izvani dana 30. siječnja 1422., Državni  arhiv u Dubrovniku. Scenarij i režiju potpisuje Radovan Marčić, a sudjeluju još članovi KUD-a Metković, te UL Veterani IV. gardijske brigade DNŽ.

U sklopu manifestacije, a povodom 600. obljetnice od prvoga pisanoga spomena grada Metkovića, kroz izložbu “CORONA (lat. corona: vijenac, kruna) u povijesti Metkovića” prikazuje se i prošlost na području današnjeg Metkovića. Kroz ovu izložbu postavljenu u Gradskom parku možete saznati nešto o prošlosti Metkovića, fotografirati se kao jedan od vladara i ponijeti fotosuvenir.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Program

četvrtak, 11. kolovoza, od 20 sati

Srednjovjekovna predstava
Turnir streličarstva (uključujući publiku)
Streličarstvo za djecu
Srednjovjekovna kuhinja (pojedi što uloviš)
Vuča konopa (vitezovi vs. Publika)
Druženje s vitezovima
Večernja bitka
Sudjeluju: Vitezovi hercega Stjepana Kosače (Stolac, BiH), Kliški uskoci (Klis), Gradska straža Šibenik (Šibenik)

petak, 12. kolovoza

Festival tradicija – Đakovo na Neretvi, od 18 sati
Uprizorenje prvoga pisanoga spomena Metkovića u izvedbi Metkovskoga amaterskog kazališta, redatelj i scenarist: Radovan Marčić, od 21 sat do 21:35
subota, 13. kolovoza

Srednjovjekovni sajam – od 10 sati
Start Maratona lađa – 17 sati
Jerkovačka fešta – 21 sat
Manifestaciju Dani Neretvanske kneževine organizira Turistička zajednica grada Metkovića.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije