Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

AGLOMERACIJA METKOVIĆ

Počinju radovi u ulici I. Bošnjaka, od spoja s ulicom D. M. Pavlinovića do križanja s Platanom

Objavljeno prije

Ovim putem Vas obavještavamo da će 22.08.2023. (utorak) započeti radovi na polaganju kolektora i vodovodnih instalacija u ulici Ilije Bošnjaka od spoja s ulicom don Mihovila Pavlinovića do križanja “Platan”, u sklopu izvođenja radova koji su dio projekta Aglomeracija grada Metkovića.

Promet navedenom dionicama će biti zabranjen osim za vozila stanara i gradilišta. Molimo građane da koriste alternativne pravce obilaska. Pravac obilaska je ulicama Don Mihovila Pavlinovića i ulicom Slatine. U prilogu Vam dostavljamo grafičku prikaz zone radova i plavom bojom označen put obilaska.

Zahvaljujemo Vam na do sada iskazanoj podršci, te molimo za strpljenje tijekom odvijanja svih radova u sklopu Aglomeracije Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Izvijestio je izvođač radova, tvrtka COMSA.

NAJAVLJUJEMO

U četvrtak gitaristički koncert Srđana Bulata u GKS-u Metković

Objavljeno prije

U Galeriji GKS-a Metković u četvrtak, 7. prosinca s početkom u 19:30 gitaristički koncert će održati Srđan Bulat. Ulaz je slobodan.

Srđan Bulat koncertni je umjetnik posebne scenske izražajnosti. Osvojio je najviše nagrade na gotovo svim najprestižnijim svjetskim natjecanjima za klasičnu gitaru te je svirao kao solist sa Zagrebačkom filharmonijom, Splitskim komornim orkestrom, Dubrovačkim simfonijskim orkestrom i dr. Izvest će solistički recital na klasičnoj gitari sa programom skladatelja 19. i 20. stoljeća.

Organizator koncerta je Ustanova za kulturu i sport Metković, a održava se uz potporu Grada Metkovića i Dubrovačko-neretvanske županije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije