Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

PRED NASTUP NA 26. “VEČERI DALMATINSKE ŠANSONE”

Branko Medak snimio spot za pjesmu “Daj mi noćas more ti”

Objavljeno prije

Naš poznati glazbenik Branko Medak snimio je spot za pjesmu “Daj mi noćas more ti” s kojom će nastupiti na 26. “Večeri dalmatinske šansone” u Šibeniku.

Spot je jučer ovjavila njegova diskografska kuća Croatia Records. Autor glazbe i aranžmana pjesme je Duško Rapotec Ute, a tekst potpisuje Ante Majića. Spot, koji je snimljen na Ušću Neretve i u Splitu, režirao je Ivan Trpimir Lozić. Uz Medaka se u spotu pojavljuju plesačice plesne skupine T Dance, Davor Pavić i Ema Elez.

U programu ovogodišnje Večeri dalmatinske šansone, Medak će predstaviti i svoj drugi album pod nazivom ‘Dokle dišem bit ću tvoj’, u izdanju Croatia Recordsa.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Foto: Toni Andabak

Sveznalica 7400xXpx

VUK 2023.

Udaraljkaški dribling Suzane Komazin na 13. Večerima udaraljkaša u Križevcima

Objavljeno prije

Suzana Komazin magistrica ekonomije i glazbe, nastupila je na 13. Večerima udaraljkaša u Križevcima koji u centar Prigorja već 13 godina dovodi domaće i inozemne majstore perkusioniste čije nadahnute izvedbe odzvanjaju cijelim gradom. Ove se godine održao u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Alberta Štrige i trajao je od 15. do 17. rujna. Uz večernje koncerte sva tri dana, na kojima se odvijao i udaraljkaški dribling, nudio se i edukativni program. Poseban fokus 13. izdanja VUK-a su radionice za najmlađe, namijenjene djeci od 4 do 10 godina.

Suzanin subotnji koncert,inspiriran hrvatskim skladateljima, bio je poseban „glazbeni dribling“ kroz različite udaraljkaške instrumente kako bi publici pokazala zanimljivi i pomalo neuobičajeni načini sviranja udaraljki.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

 

Na koncertu su izvedena djela hrvatskih skladatelja: Borisa Papandopula „Koncert za ksilofon i gudače“ za čiju je izvedbu uz pratnju Zagrebačkih solista Suzana dobila Rektorovu nagradu, Ivane Kuljerić Bilić „Tafate“ za marimbu i udaraljke i Frane Đurovića čija je skladba svoju praizvedbu doživjela u lipnju ove godine a posvećena je upravo Suzani „Imaš dobar dribling a praviš se lud“ za četiri timpana . Uz domaće skladatelje na programu je također izvedena i jedna skladba inozemnog skladatelja i udaraljkaša Caseya Cangelosia „Sleight of And Evil Hand“ za mali bubanj i metronom.

Sveznalica 7400xXpx

Kao gosti na koncertu pridružili su se Lovro Baričević uz udaraljke i umjetnički savjetnik Damir Gregurić  – klavirska pratnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije