Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TREĆI PEDIJATAR U METKOVIĆU

Pedijatrica Ksenija Kaleb poziva roditelje na upis djece

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković, pedijatrija dr. Ksenija Kaleb

Čekanje u redu kod pedijatra neizbježno je svim roditeljima, no, od svibnja ove godine to se trebalo promijeniti  jer je otvorena i treća ordinacija koja upisuje djecu predškolske dobi (do 7. godine ). Pedijatrica Ksenija Kaleb, sa medicinskom sestrom Ivom Bjeliš, zasada je upisala oko 220 djece. – Možda roditelji ne znaju da kod nas ima još mjesta za upisati djecu, – komentira doktorica čekanje u redovima za pregled kod druga dva pedijatra.

Osim preventivne medicine, bavi se i  liječenjem akutnih bolesti kod djece, te kao nešto novo navode mogućnost dijagnostičke pretrage koja pomaže da se procijeni status pluća, tj. funkciju kod napada bronhitisa pulsnim oksimetrom, te EKG.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ordinacija u koju je uloženo oko 100.000 kuna i koju vodi srdačno osoblje nije maksimalno iskorištena, možda iz razloga što roditelji misle da je procedura prebacivanja kartona djece jako komplicirana, na što doktorica Kaleb odgovara: – Samo trebaju donijeti zdravstvenu iskaznicu djeteta. Ništa više. Sve ostalo rješavam ja.

Kako bi HZZO produžio ugovor ordinaciji, potrebno je upisati još djece. Stoga ovim putem upućuju poziv roditeljima da kontaktiraju doktoricu kako bi izbjegli čekanja u redu za pregled kod drugih pedijatara te isti obavili u novoj ordinaciji Doma zdravlja u Metkoviću.

Pedijatrica Ksenija Kaleb radi ponedjeljkom, srijedom i petkom kroz jutro, a utorkom i četvrtkom u popodnevnim satima. Kontakt brojevi telefona za informacije su mobilni 097 664 5555, te broj ordinacije 682 025.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije