Ostanimo u kontaktu
HDZ BANNER

SVEČANO MISNO SLAVLJE

Danas pastirski pohod mons. Marina Barišića u Župi sv. Ilije

Objavljeno prije

Nadbiskup msgr. Marin Barišić

Danas, 9. 3. u našoj Župi sv. Ilije u Metkoviću, pastirski je pohod našeg nadbiskupa mons. Marina Barišića. Radostan je ovo događaj za sve vjernike naše Župe, jer nadbiskup dolazi, kako bi se susreo sa župljanima i svećenicima te im u susretu iskazao svoju zahvalnost za predano življenje i prakticiranje vjere. Dolazi nam iskazati svoju blizinu i potaknuti nas na još jaču vjeru i ljubav prema Kat. Crkvi, Bogu i bližnjemu. Po dolasku našeg nadbiskupa neka ovaj dan bude plodonosan za svakog od nas, za naše obitelji i cijeli Grad. Stoga vas dragi župljani pozivam na zajedničko misno slavlje u 18:00 sati u crkvu sv. Ilije. Sv. misu će predvoditi naš pastir, učitelj, brat, naš nadbiskup Marin i uputiti nam svoju pastirsku riječ.

župnik fra Petar Gulić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije