Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PADOBRANSKI SKOKOVI

Pogledajte kako je spektakl na Neretvinom igralištu izgledao iz perspektive padobranaca /VIDEO/

Objavljeno prije

U sklopu obilježavanja 27. obljetnice A satnije ZNG-a Metković, prve postrojbe HV u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, i 10 godina rada Udruge veterana 4. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije 3. lipnja na igralištu Iza vage, na poziv Udruge, održani su padobranski skokovi u izvedbi Aerokluba Sinj i Padobranskog kluba Graviton.

Deset padobranaca iznad igrališta Neretve stiglo je helikopterom MI-8 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva te su cijeli događaj i snimili, a mi vam donosimo njihov video objavljen na YouTube kanalu 4. gardijske brigada HV-a (YouTube: cetvrta gbrdnz).

Snimak prikazuje put padobranaca do Metkovića, sve od pripreme prije polijetanja do samih spektakularnih skokova, kao i panoramu Metkovića iz zraka a možete ga pogledati u video prilogu ispod.

Piše/Foto: Metković NEWS

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije