Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

JAVNA USTANOVA ZA UPRAVLJANJE ZAŠTIĆENIM DIJELOVIMA PRIRODE DNŽ

Otvorene nominacije kandidata za izbor Hrvatskog stabla 2024. godine

Objavljeno prije

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, kao nacionalni koordinator natjecanja Stablo godine (Tree of the Year) u ime Republike Hrvatske, otvara nominacije za natjecanje Hrvatsko stablo 2024. godine.

Natjecanje će se održati u suradnji s Fakultetom šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim šumama d.o.o. te Hrvatskim agrometeorološkim društvom. Pobjednik nacionalnog natjecanja predstavljat će Republiku Hrvatsku u natjecanju za izbor Europskog stabla 2025. godine.

Nominacijski proces za izbor Hrvatskog stabla 2024. godine započinje 10. svibnja 2024. godine. Nominacije kandidata zaprimat će se putem elektroničke pošte sve do 31. srpnja 2024. godine. Prijave se dostavljaju na e-mail adresu: vmatokovic@zastita-prirode-dnz.hr. Nakon završetka nominacija, u razdoblju od 01. do 31. kolovoza 2024. godine, stručni žiri odabrat će finaliste koji udovoljavaju propisanim uvjetima natjecanja. Odabrani kandidati pristupit će javnom glasovanju koje će trajati od 01. do 30. rujna 2024. godine, a u razdoblju od 23. rujna 2024. godine do datuma proglašenja pobjednika, rezultati natjecanja bit će nevidljivi. Proglašenje pobjednika natjecanja Hrvatsko stablo 2024. godine održat će se tijekom listopada 2024. godine.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Osnovni cilj ovog natjecanja je istaknuti značenje starih stabla u životima ljudi koja zaslužuju našu brigu i njegu, kako bi se očuvala za buduće generacije. U središtu priče o stablima, koja je temelj ovog natjecanja, nisu samo ljepota stabala, njihova veličina ili starost, nego i njihova priča o povezanosti s ljudima tijekom prošlosti i zajedničkom suživotu. Promocijom priče o pojedinim stablima značajnim za život lokalnih zajednica nastoji se podići svijest o važnosti i značenju stabala kao izrazito vrijednog sastavnog dijela bioraznolikosti, za život čovjeka i opstanak čovječanstva.

Prilikom prijave za natjecanje Hrvatsko stablo 2024. godine, uz reprezentativne fotografije stabla, potrebno je dostaviti priču o istome koja može uključiti mitove, legende, uvjerenja, povijesne podatke ili lokalno svjedočenje o stablu. Prilikom prijave, sudionici trebaju objasniti zašto nominirano stablo ima posebno značenje za sebe ili lokalnu zajednicu općenito.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Sve dodatne informacije o tijeku i načinu održavanja natjecanja dostupne su putem poveznice: https://www.zastita-prirode-dnz.hr/stablo-godine/natjecanje/.

SPORTSKA ULICA, METKOVIĆ

Fratelli Gourmet Bar zapošljava priprematelja/icu jednostavnih jela i slastica

Objavljeno prije

Fratelli Gourmet Bar zapošljava, potreban im je priprematelj/ica jednostavnih jela i slastica.

Tražimo priprematelja jednostavnih jela i slastica da se pridruži našem timu. Iskustvo nije uvjet – važno nam je da volite kuhanje i da ste spremni učiti!

Za sve informacije nazovite nas na 095 583 4819 ili nas posjetite osobno u našem objektu u Sportskoj ulici u Metkoviću.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Pridružite se našem timu i postanite dio Fratelli Gourmet Bar obitelji!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije