Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

31. SMOTRA FOLKLORA

Otvorena likovna izložba Elafitski biseri

Objavljeno prije

Likovna izložba Elafitski biseri

Sinoć je uoči plesnog dijela Smotre, u galeriji GKS-a otvorena je likovna izložba Elafitski biseri. Uz zvuke tamburaškog orkestra KUD-a Metković i odlično odsvirane pjesme Na Neretvu misečina pala, voditeljica Romana Gabrić pozdravila je nazočne te je pozvala tajnika KUD-a i organizacijskog rukovoditelja Smotre gospodina Zdravku Obradovića, koji je izrazio zadovoljstvo što se Smotra po 31. put događa u Metkoviću.

Poslije kraćeg prigodnog govora gosp. Obradovića, ispred likovnjaka riječ je dobila gđa. Dubravka Šešelj, koja je pojasnila je da je ova likovna izložba plod likovnih kolonija  koje su se tri godine za redom (2012., 2013.,2014.) organizirane na Elafitima. Radovi su plod ljubavi prema slikarstvu i prekrasnih elafitskih motiva, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Službeno izložbu otvorila je zamjenica gradonačelnika gđica Katarina Ujdur, koja je izrazila posebnu emociju prema Šipanu kao jednom od elafitski otoka, na kojem je kao dijete  provela dosta ljetnih praznika.

Likovna izložba koja je nastala na Lopudu, Šipanu i Koločepu je otvorena, a danas nas očekuje i službeno otvaranje Smotre Na Neretvu misečina pala koja će se dogoditi na Trku kralja Tomislava u 18 sati.

GKS METKOVIĆ

Ričard nasmijao publiku u Metkoviću

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

U Gradskome kulturnom središtu Metković sinoć je održana predstava „Oči Uoči Zgospod’non”.

Omiljeni zadarski glumac i performer Enio Meštrović u predstavi igra svoga kultnog alter ega – Ričarda s kojim je oduševio metkovsku publiku. Radnja predstave govori o uzvišenom trenutku smrti, kada glavni lik svima dobro poznati Ričard dolazi kod sv. Petra na suočavanje sa Bogom raspravljajući o svojim životnim grijesima. Uz Enia Meštrovića u predstavi su nastupali Dragan Veselić i Davor Olić.

Enio Meštrović je ujedno i autor predstave, majstor tona i svjetla je Zrinko Mužić, a produkcija je Arlekin comedy.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije