Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
GAZ Benz 1200x400px

TRAŽITE POSAO

Otkupljivačka poduzeća u Neretvi traže skladišne radnike, plaća 560 € neto

Objavljeno prije

Pred početak sezone berbe mandarina otkupljivačka poduzeća u dolini Neretve traže skladišne radnike. Trenutačno je na Zavodu za zapošljavanje raspisano nekoliko natječaja za stotinjak radnika. Riječ je o poslovima na određeno vrijeme dok traje sezona berbe mandarina.

Traže se radnici niže stručne spreme uglavnom osnovna škola koji će raditi u dvije smijene jutarnjoj i poslijepodnevnoj, a ovisno o potrebama posla radi se i vikendom i blagdanima uz poštivanje odredbi Zakona o rad, dnevnog i tjednog odmora te tjednog ograničenja radnog vremena od 48 sati. Od radnika se ne traži nikakvo radno iskustvo ali se očekuje rad u skladištu, utovar i istovar robe, sortiranje, prebiranje i pakiranje iste, čišćenje skladišnog prostora, rad na kalibratoru.

Naknada za prijevoz nije predviđena kao ni smještaj.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Skladišni radnici tako će raditi za bruto plaću od 700 € (5274,15 kuna). Preračunato u neto primjerice za radnika koji ima dvoje uzdržavane djece neto plaća (na ruke) iznosi 560 € (4219,32 kune), prenosi Dubrovački vjesnik.

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Knjižnica organizira akciju ‘Svrati u knjižnicu i vrati knjige bez naplate zakasnine’

Objavljeno prije

Gradska knjižnica Metković organizira akciju Svrati u knjižnicu i vrati knjige bez naplate zakasnine u petak, 29. rujna 2023. godine.

Povodom Dana GKM, koji se obilježava 30. rujna, na dan osnivanja Narodne čitaonice u Metkoviću 1873. godine, a u sklopu obilježavanja 150 godina od osnutka Čitaonice i 10 godina u novim prostorima, organizirali smo akciju Svrati i vrati!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije