Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

OPREMANJE DRUŠTVENOG DOMA U KRVAVCU

Općini Kula Norinska 242.650,00 kuna za opremanje mini-kina u Krvavcu

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Općina Kula Norinska je u ponedjeljak  dobila Odluku o odabiru projekta „Opremanje društvenog doma u Krvavcu“, u kojem će se dom opremiti mini-kinom, te ostalom uredskom i audio-vizualnom opremom, u sklopu LAG natječaja za provedbu mjere 3.1.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ iz LRS LAG-a Neretva.

Općini Kula Norinska odobreno je ukupno 242.650,00 kuna bespovratnih EU sredstava.

– U narednom razdoblju očekujemo potpisivanje Ugovora i provedbu postupka nabave opreme, a završetak projekta očekujemo kroz nekoliko mjeseci, – istaknuli su u svom priopćenju.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

42 nova slučaja zaraze koronavirusom, pet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 42 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 23 osobe muškog i 19 osoba ženskog spola: 12 iz Dubrovnika, osam iz Stona i Župe dubrovačke, pet iz Metkovića, dvije iz Konavala i Korčule te jednoj iz Janjine, Kule Norinske, Opuzena, Orebića i Ploča.

Izliječeno je 48 osoba: 18 iz Dubrovnika, osam iz Konavala, šest iz Župe dubrovačke, pet iz Blata, četiri iz Metkovića i Stona, dvije iz Ploča te jedna iz Konavala.

26 ima utvrđenu epidemiološku vezu

U posljednja 24 sata obrađena su 864 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 133 780 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus. Četiri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 1116 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 940 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije