Ostanimo u kontaktu

JVP METKOVIĆ

Omogućeno paljenje vatre na otvorenom prostoru, uz prethodnu najavu od 7. do 10. svibnja

Objavljeno prije

Poštovani obavještavamo Vas kako je privremeno ukinuta Odluka o zabrani paljenja vatre na otvorenom prostoru donesena dana 23. ožujka 2020. godine te se dozvoljava paljenje vatre na otvorenom prostoru u vremenu od 07. svibnja do 10. svibnja 2020. godine isključivo uz prethodno odobrenje nadležne vatrogasne postrojbe.

Dozvola se odnosi za područje: grad Metković, grad Opuzen, grad Ploče, općina Kula Norinska, općina Slivno, općina Pojezerje i općina Zažablje.

Kao i do sada potrebno je obavijestiti domicilnu vatrogasnu postrojbu, za grad Metković nazvati JVP Metković putem vatrogasnog broja 193 ili direktno centralu 020/686-713. Mole se osobe koje prijavljuju paljenje da pripreme OIB, te da ne počinju paljenje prije odobrenja.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Metković
Jure Pilj dipl.inž.

 

 

NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Ukida se zabrana rada trgovina nedjeljom

Objavljeno prije

Nacionalni stožer Civilne zaštite u utorak je objavio da se zbog povoljne epidemiološke situacije ukida zabrana rada trgovina nedjeljom.

– Zbog povoljne epidemiološke situacije izmjenom Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ukida se zabrana rada nedjeljom, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera i posebnih uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, – priopćio je Stožer.

Pored odluke o dopuštenju rada trgovinama nedjeljom Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je i da će tržnice moći prodavati cvijeće, ali i sve druge proizvode koji su se prodavali i prije ograničenja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije