Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ŠKOLSKA GODINA 2022./2023.

OGŠ Metković započinje sa prijavama za upise u 1. razred

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković započinje sa prijavama za upise u 1. razred za školsku godinu 2022./2023.

Poštovani roditelji i draga djeco, budući učenici OGŠ Metković, obavještavamo vas kako glazbena škola započinje sa organizacijom upisa u 1. razred osnovne glazbene škole na slijedeće instrumente: flauta, klarinet, saksofon, truba, tuba, rog,  trombon, glasovir, harmonika, gitara i violina. Prvi korak za sve koji se žele upisati je ispunjena prijava za audiciju koja se nalazi na linku ispod teksta. Na njoj imate sve potrebite podatke. Pažljivo ih pročitajte, ispunite prijavu i slijedite ostale upute o terminima i slijedećim koracima do realizacije upisa.

Škola će upisivati učenike temeljem broja slobodnih mjesta za učenje pojedinih instrumenata. Broj slobodnih upisnih mjesta utvrđuju pročelnici strukovnih odjela u suradnji s ravnateljem škole, vodeći računa o satnicama nastavnika. U slučaju da se ne popune sva slobodna mjesta, škola će organizirati jesenski rok za koji će se prijave, audicija i upisi organizirati krajem kolovoza.

Pravo upisa u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila 8 godina života, odnosno završila 2. razred osnovne škole, te postigla povoljan rezultat na audiciji (prijemnom ispitu). Iznimno na puhačka glazbala mogu se upisati i učenici starijih razreda o čemu će odlučiti upisno povjerenstvo. Audicija se održava zbog ograničenog broja upisa, a na audiciji stručno povjerenstvo škole provjerava glazbene sposobnosti kandidata.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prijava na audiciju za upis u 1.razred osnovne glazbene škole.

OGŠ Metković

EU PROGRAM OBZOR 2020.

Predstavnici Grada Metkovića na sastanku konzorcija projekta dRural

Objavljeno prije

Predstavnici Grada Metkovića sudjelovali su na sastanku konzorcija projekta dRural koji je održan u Zagrebu.

Na sastanku su sudjelovali i ostali hrvatski partneri, uz partnere iz Švedske, odnosno istraživačkog instituta RISE. Tema sastanka je bila analiza dosadašnjih projektnih aktivnosti s naglaskom na razvoj poslovnog modela održivosti same projektne platforme.

Projekt provodi Grad Metković, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije.

Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije