Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ŠKOLSKA GODINA 2022./2023.

OGŠ Metković započinje sa prijavama za upise u 1. razred

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković započinje sa prijavama za upise u 1. razred za školsku godinu 2022./2023.

Poštovani roditelji i draga djeco, budući učenici OGŠ Metković, obavještavamo vas kako glazbena škola započinje sa organizacijom upisa u 1. razred osnovne glazbene škole na slijedeće instrumente: flauta, klarinet, saksofon, truba, tuba, rog,  trombon, glasovir, harmonika, gitara i violina. Prvi korak za sve koji se žele upisati je ispunjena prijava za audiciju koja se nalazi na linku ispod teksta. Na njoj imate sve potrebite podatke. Pažljivo ih pročitajte, ispunite prijavu i slijedite ostale upute o terminima i slijedećim koracima do realizacije upisa.

Škola će upisivati učenike temeljem broja slobodnih mjesta za učenje pojedinih instrumenata. Broj slobodnih upisnih mjesta utvrđuju pročelnici strukovnih odjela u suradnji s ravnateljem škole, vodeći računa o satnicama nastavnika. U slučaju da se ne popune sva slobodna mjesta, škola će organizirati jesenski rok za koji će se prijave, audicija i upisi organizirati krajem kolovoza.

Pravo upisa u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila 8 godina života, odnosno završila 2. razred osnovne škole, te postigla povoljan rezultat na audiciji (prijemnom ispitu). Iznimno na puhačka glazbala mogu se upisati i učenici starijih razreda o čemu će odlučiti upisno povjerenstvo. Audicija se održava zbog ograničenog broja upisa, a na audiciji stručno povjerenstvo škole provjerava glazbene sposobnosti kandidata.

Prijava na audiciju za upis u 1.razred osnovne glazbene škole.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

OGŠ Metković

DRAGO | DEJO | MARIJO

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija

Objavljeno prije

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija i za večeras najavljuje urnebesni provod uz harmoniku, dva virtuoza i ‘tigrom’ na bubnjevima. Riječ je boemskom trojcu Dragi, Deji i Mariju koji svojim repertoarom pogađaju ‘u dušu’.

Cijene nisu inflacijske, nego promotivne i zabava je zagarantirana. Bez prevelike gužve i gaženja, lijepo rashlađeno i klimatzirano, točno za opustiti se, ističu iz Padrino bara.

Rezervacije u DM a prvih 5 rezervacija ostvaruje pravo na bocu po 50% nižoj cijeni (do 23:00).

Na Instagram profilu Padrino bar tagirajte ekipu s kojom dolazite, a najsretniji dobiva bocu ‘s kuće’.

Vidimo se u Padrino baru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije