Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DRUŠTVO PRIJATELJA HAJDUKA METKOVIĆ

Održana tribina Udruge ‘Naš Hajduk’

Objavljeno prije

Naš Hajduk 3

Oko 130 navijača i prijatelja Hajduka u petak je došlo u Galeriju GKS-a na tribinu Udruge Naš Hajduk, koju je organiziralo novopokrenuto Društvo prijatelja Hajduka Metković.

Gosti na tribini bilu su Tomislav Mikulić, voditelj projekta otkupa dionica Hajduka i Grgo Aljinović, obojica iz Udruge Naš Hajduk. Oni su prvo predstavili svoju udrugu i njezino djelovanje od osnutka do danas. U sklopu toga predstavljen je i članski model upravljanja nogometnim klubovima (socios-model). Slijedila je prezentacija Projekta Za sva vrimena, a nakon toga su posjetitelji postavljali pitanja, kojih je bilo puno. Tribina je završena upisivanjem donatora u okviru spomenutog projekta.

tekst prenesen s metkovic.hr

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije