Ostanimo u kontaktu

BLAGDAN SV. STJEPANA

Održana Svečana sjednica povodom Dana Grada Opuzena

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenica župana Žaklina Marević nazočili su Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Opuzena koja je održana povodom Dana Grada i blagdana sv. Stjepana, zaštitnika Opuzena.

Čestitajući gradonačelniku, predsjedniku Gradskog vijeća, vijećnicima i svim Opuzenkama i Opuzencima njihov dan, župan je istaknuo kako je ova gradska uprava u proteklih 12 mjeseci postigla izvrsne rezultate. „Čestitam na postignutom, na svim ostvarenim projektima, ali isto tako bih istaknuo kako su pred nama novi projekti važni za Opuzen i cijelu Neretvu – Centar za poljoprivredu, Stručni poljoprivredni studij, Laboratorij za biljno zdravstvo, nastavak projekta navodnjavanja i projekti iz Intervencijskog plana za Neretvu“, rekao je župan te dodao kako je Opuzen uspješan i kvalitetno vođen grad.

O protekloj godini govorio je i gradonačelnik Grada Opuzena Ivo Mihaljević, a na sjednici su dodjeljena i javna priznanja najzaslužnijima.

PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU

Počeli upisi u Učilici!

Objavljeno prije

Danas su počeli upisi za pripremu državne mature u Učilici. Učilica već treću godinu zaredom uspješno priprema maturante doline Neretve, kao i širu okolicu, za ispite državne mature. Podsjetimo, maturanti su prije Učilice imali mogućnost organiziranih priprema jedino tijekom božićnih i proljetnih praznika i to u Zagrebu. No, sada se sve veći broj njih odlučuje za pripreme kod kuće gdje se u miru i bez panike mogu posvetiti predmetima koji im stvaraju poteškoće.

Učilica nudi kompletne i temeljite pripreme iz svih obveznih i izbornih predmeta: hrvatskog jezika, matematike, engleskog jezika, fizike, kemije, biologije, psihologije te politike i gospodarstva.

Prolaznost polaznika je na zavidnoj razini od 94% koji, osim iz Metkovića, dolaze iz Opuzena, Ploča, Neuma, Vrgorca, Makarske, Čapljine i Ljubuškog. Tim Učilice ima već preko 10 provjerenih predavača, koji su magistri i profesori svojih predmeta.

Ako si želite rezervirati mjesto za specijalizirane pripreme za ispite državne mature, požurite i upišite se online na www.ucilica.eu ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije