Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Održana komemoracija za dr. Rasema Bubica

Objavljeno prije

U 67. godini života napustila nas je pedijatrica dr. Rasema Bubica koja je nakon 40 godina rada pod krovom naše ustanove lani otišla u zasluženu mirovinu.

Djelatnici Doma zdravlja, dugogodišnje kolege, prijatelji, poznanici na veličanstven su se način oprostili od voljene doktorice na komemoraciji održanoj danas ispred Doma zdravlja. Nakon što je ravnatelj Doma zdravlja izrazio sućut obitelji te ispraćaj otvorio minutom šutnje, govore su održali dr. Vlado Krmek, dr.Asja Palinić-Cvitanović te Jelena Ćelić u ime roditelja i djece. Uz zvukove vječne pjesme “Milost” izvedenoj na flauti sjetili smo se svih zajedničkih trenutaka. S tugom u srcu ali sretni jer smo je poznavali i imali, ispratili smo je u vječnost.

“Voljeni ne umiru dok žive oni koji ih se sjećaju. Vjerujemo da postoji neko bolje mjesto u vječnosti, gdje ćemo se opet jednom susresti”

OBAVIJEST O PRIVREMENOJ REGULACIJI PROMETA

Zbog radova na obnovi župne kuće povremeno onemogućen promet dijelom Ulice oca Ante Gabrića

Objavljeno prije

Obavještavaju se građani da će zbog izvođenja radova na obnovi župne kuće povremeno biti onemogućen promet Ulicom oca Ante Gabrića od kbr. 19 do kbr. 45 dana 03. veljače 2023. godine (petak) u periodu od 14.00 do 17.00 sati.

Molimo građane za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa.

GRAD METKOVIĆ

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije