Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UOSI PRIJATELJ I ZAKLADA NERETVANSKO SRCE

Održana 7. humanitarna likovna kolonija posvećena preminulom prof. Tomislavu Zubčiću Zupi

Objavljeno prije

Likovna kolonija

U subotu 6. svibnja 2017. održana je 7. humanitarna likovna kolonija posvećena preminulom prof. Tomislavu Zubčiću Zupi. Likovnoj koloniji odazvalo se dvadesetak umjetnika iz Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske županije te susjedne BiH. Predstavnici Zaklade ‘Neretvansko srce’ i UOSI ‘Prijatelj’ posjetili su grob pok. Zupe na koji su položili cvijeće i zapalili svijeće. Druženje se nastavilo u selu Desne, gdje se organizatori od srca zahvaljuju domaćinu Slobodanu Batinoviću-Orbu.

Sav prihod od prodaje doniranih slika koje su nastale na ovoj likovnoj koloniji namijenjen je akciji za naše oboljele sugrađane Mateja Musulina i Antu Kaleba.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pokažimo dobro srce prema bližnjima koji su u nevolji i sudjelujmo u plemenitoj akciji, jer sutra i sami možemo biti jedni od onih kojima je pomoć potrebna. Hvala nesebičnim ljudima koji su volontirali, koji su donirali slike te svima Vama koji kupnjom istih pomažete u plemenim nakanama. Sve slike možete pogledati u Udruzi osoba s invaliditetom „Prijatelj“ ili nas kontaktirati na broj telefona 020/680-090, – poručili su iz Zaklade Neretvansko srce.

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije