Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

GRADSKI PARK METKOVIĆ

Održan 8. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko Rural’

Objavljeno prije

Foto: Iva Svaguša

Danas, s početkom u 10 sati u Gradskom parku Metković, održat će se 8. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda „Eko Rural“. Organizatori ove međunarodne manifestacije su Udruga Dobra i Zajednica braniteljskih zadruga, događaj se odvija u sklopu projekta Zajedno smo jači na tržištu, a isti sufinancira Europski socijalni fond.

Na otvaranju su prisustovali predstavnici udruga organizatora, Nebojša Jerković, Simona Pavlović i Mijo Vukušić. U ime Grada Metkovića, obratio se gradonačelnik Dalibor Milan, a uz njega su bili predstavnik Ministarstva branitelja HNŽ-a, Oliver Soldo i Eleonora Pavlović, izaslanica ministra Tome Medveda.

Cilj manifestacije je afirmiranje malih proizvođača s ruralnih područja koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom, posebice onih uključenih u ekološku proizvodnju i one koji se bave izradom rukotvorina u svrhu otvaranja novih mogućnosti razvoja ruralnih područja kroz očuvanje okoliša i razvoj ruralnog eko turizma, kao i edukacija sudionika i posjetitelja sajma o ekološkoj poljoprivredi, važnosti startog sjemena i društvenom poduzetništvu. Predviđeno trajanje manifestacije je do 16 sati, za to vrijeme će se predstaviti autohtoni domaći proizvodi, ali i razmjenjivati staro sjeme.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije