Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UOSI PRIJATELJ BRINE ZA OSOBE S INVALIDITETOM

Odobren trogodišnji program osobne asistencije, u potpunosti financiran sredstvima iz ESF-a, težak 2,4 milijuna kuna

Objavljeno prije

Udruzi osoba s invaliditetom Prijatelji odobren je trogodišnji program osobne asistencije Osobnom asistencijom do socijalne uključenosti financiran sredstvima iz Europski strukturnih fondova (ESF) u maksimalnom iznosu prihvatljivih troškova od 2.416.602,04 kn, uz stopu vlastitog financiranja 0%.

Ovim programom ne samo da su se zadovoljile potrebe za osobnom asistencijom na području djelovanja Centra za socijalnu skrb Metković, već se ostvarila mogućnost ove socijalne usluge za 3 korisnika iz Gračaca, jednog iz Splita i jednog  iz Šibenika. Za razliku od 2006. godine kada je bilo samo 5 korisnika, u ovom programu Neretvanskih korisnika ima 17, a u programu financiranom iz proračunskih sredstava za istu ovu uslugu Vlade RH još 13.

Sveznalica 7400xXpx

Uz pomoć donatora, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku UOSI Prijatelji dogurali su do 35 korisnika i isto toliko zaposlenika na ovim poslovima, što je u ovim vremenima itekako za svaku pohvalu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije