Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Od ove školske godine gimnazija sudjeluje u dva nova Erasmus+ projekta

Objavljeno prije

Gimnazija Metković

Od ove školske godine Gimnazija Metković sudjeluje u dva nova Erasmus+ projekta.

Koordinatorica je projekta Maths routes around Europe prof. Ana Dragović, a partneri su škole iz Španjolske, Portugala, Poljske, Italije i  Velike Britanije. Projekt razmjene učenika i nastavnika financira Europska unija preko hrvatske Agencije za mobilnost i programe EU u iznosu od 25,860 €.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Kroz projekt će učenici upoznati: kako se matematika javlja na mjestima i događajima koje nisu mogli ni zamisliti, kako korisna i povezana s ostalim predmetima može biti matematika, kako ona ne započinje i ne završava sa srednjoškolskim obrazovanjem i kako može biti korisna u radu s lokalnim institucijama.

Koordinatorica je projekta A digital mapping of traditional jobs in Europe (Digitalno mapiranje tradicionalnih obrta u Europi) u našoj školi prof. Branka Vladimir. Nositelj  projekta je Gimnazija Würselen iz Njemačke, a uz Gimnaziju su partneri  škole iz Göteborga (Švedska), Firenze (Italija) i Bourgesa (Francuska).

RENT-A-CAR M 740

Uz učenje stranih jezika, posebno njemačkoga, cilj je projekta osvješćivanje mogućnosti tradicijskih obrta u digitalnom svijetu te poboljšavanje zaposlenosti mladih osoba gimnazijskih usmjerenja što će se postići kroz projektne zadatke unutar škole (izrada digitalnih mapa i 3D uradaka) te mobilnosti učenika i profesora.

Projekt vrijedan je 125.378,00 € financira Europska komisija u sklopu Erasmus+ KA229 partnerstava; Gimnaziji Metković dodijeljeno je 24.242,00 €.

Rad na tim projektima sigurno će biti još jedno bogato iskustvo za profesore i učenike naše škole.

Piše: Gimnazija Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije