Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

PROMETNA NESREĆA KOD SKRETANJA ZA KOMINSKO UŠĆE

Motociklist završio u splitskoj bolnici

Objavljeno prije

Na Jadranskoj magistrali, u blizini skretanja za Kominsko ušće, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva motociklista koji su vozili motore bugarskih registracijskih oznaka i osobni automobil BiH registracijskih oznaka.

Kako neslužbeno doznajemo, jedan motociklist je pretjecao drugoga te ga zakačio, a osobno vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera, da bi izbjeglo sudar je skrenulo s ceste.

Tom prilikom jedan motorist je ozlijeđen, a nakon prve pomoći u Domu zdravlja Ploče, upućen je u KBC Split.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Policijski djelatnici iz Ploča izašli su na mjesto nesreće. Promet Jadranskom magistralom je nešto manje od pola sata bio zatvoren, a prije potpune normalizacije, jedno vrijeme se vozilo naizmjenično jednim trakom.

Tekst/foto: rogotin.hr

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

PP METKOVIĆ

Kazneno prijavljena djelatnica koja je lažnom diplomom došla do boljeg radnog mjesta

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo krivotvorenja isprave osumnjičena je kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću

Objavljeno prije

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 55-godišnjakinja se sumnjiči za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je izradila lažnu potvrdu o radnom odnosu, navodno izdanu 1992. g. od strane trgovačkog poduzeća iz Bosne i Hercegovine, a kojom se potvrdom potvrđuje osumnjičenoj da je radila na radnom mjestu kreditnog referenta tijekom 1988. i 1989. g. čime je navodno stekla iskustvo za rad na poslovima računovodstva.

Osumnjičena je lažnu potvrdu upotrijebila kao pravu na način da je početkom 2019. g. istu predala u zdravstvenu ustanovu u kojoj je bila zaposlena i temeljem koje je s radnog mjesta čistačice preraspoređena na radno mjesto informatičkog referenta.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Policija protiv osumnjičene podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije