Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

UPOZORENJE

Od 1. lipnja do 31. listopada zabranjeno loženje vatre na otvorenom

Objavljeno prije

pozarPovodom utvrđenih okolnosti izbijanja jučerašnjeg požara kod mjesta Uskoplje u Konavlima, gdje su policijski službenici utvrdili kako je 57-godišnjaku koji je pripremao roštilj ispred kuće u Uskoplju vatra izmakla kontroli i proširila se na okolno područje, iz Policije upozoravaju:

 

Podsjećamo stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije kako je u razdoblju od 1.lipnja do 31.listopada na snazi zabrana spaljivanja biljnog otpada i loženja vatre na otvorenom prostoru. Zabranjeno je ložiti odnosno upotrebljavati otvorenu vatru na svim mjestima na kojima ista može prouzročiti nastanak i širenje požara otvorenog prostora, a naročito blizu šumskih površina i mjesta na kojima ili u blizini kojih borave ljudi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pozivamo sve stanovnike da poštuju zabranu te da ne lože vatru na otvorenom prostoru u periodu kada je to zabranjeno. Napominjemo kako je izazivanje požara podložno prekršajnoj pa i kaznenoj odgovornosti te visokim novčanim kaznama.

GALA HOME 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije