Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

POKAŽIMO VELIKO NERETVANSKO SRCE

Obitelj malenog Marija Ujdura koji ima 22 dijagnoze treba našu pomoć

Objavljeno prije

Na Facebook stranici Sluga Božji fra Ante Antić objavljen je apel za pomoć malenom Mariju Ujduru koji je teško bolestan.

“Draga braćo i sestre, kontaktirao nas je otac teško bolesnog dječaka Marija Ujdura, čija je majka Kristina nedavno nažalost i sama dobila još jednu dijagnozu.

Tijekom posljednjih godina na više je vjerskih i svjetovnih portala objavljena tužna priča o malenom Mariju, a otac Niko zamolio nas je da objavimo ovaj poziv za pomoć kako bi se prikupila sredstva za osnovne životne potrebe obitelji.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Tko može i ima priliku donaciju može uplatiti na račun OTP banke HR9624070003232856520, na ime Kristina Čeh Ujdur, a sve ostale pozivamo da nam se priključe u molitvi za Marija i čitavu obitelj Ujdur. Neka Vas sve nastavi pratiti Božji blagoslov, uz zagovor Gospe i svih naših nebeskih zaštitnika”.

Mario je rođen na carski rez, a mjesec dana nakon toga prestalo mu je kucati srce. Ima 22 dijagnoze i ne može samostalno disati. Njegovi roditelji bore se za njegov svaki novi dan.

Sveznalica 7400xXpx

MEDICINSKI FAKULTET U RIJECI

Marin Talajić dobio Dekanovu nagradu za izvrsnost

Objavljeno prije

Marin Talajić, student pete godine Medicinskog fakulteta u Rijeci dobio je Dekanovu nagradu za izvrsnost. Još jedan dokaz da učenici gimnazije Metković pristižu zavidne rezultate na željenim fakultetima.

Marin se inače od rane mladosti bavi raznim sportovima, nogometom, trčanjem polumaratona, veslanjem na Maratonu lađa za ekipe Crnog puta i Komina, a trenutno aktivno igra nogomet u  klubovima Primorsko-goranske županije.

Čestitamo!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije