Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POSTIGNUT DOGOVOR S PLATANUSOM

Nastavlja se distribucija plina u Industrijskoj

Objavljeno prije

Sastanak stanara Industrijske s Platanus-om

Poslije jučerašnjeg sastanka stanara Industrijske ulice sa Srećkom Trojanovićem, direktorom tvrtke Platanusa d.o.o. iz Trstena, i Verom Mateljak, predstavnicom tvrtke Corrigo iz Makarske, vezano za aktualnu problematiku opskrbe plina za stanare dijela Industrijske, napokon je došlo do za sada prihvatljivog dogovora. Platanus će i dalje isporučivati i distribuirati plin, a stanari koji pristaju na predložene uvjete, za sada njih 35, trebaju u ponedjeljak potpisati Ugovor u javnog bilježnika.

U tom slučaju, plin bi se distribuirao iz jednog spremnika koji može opskrbiti oko 30 potrošača. Tada bi cijena hladnog pogona bila cca 50 kn po potrošaču. Ukoliko bi se javilo više potrošača, to bi zahtijevalo najam još jednog spremnika, što bi znatno podiglo cijenu hladnog pogona. Bez prejudiciranja o točnom broju zainteresirani, o kojemu ćemo znati više u ponedjeljak, jedno je sigurno da će plin dalje teći cijevima plinovoda na zadovoljstvo stanara Industrijske.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sastanak stanara Industrijske s Platanus-om

Stanari koji su se izjasnili da ne žele koristiti plin tokom današnjeg dana trebali bi dobiti i potpisati pisanu izjavu kojom daju suglasnost za ugradbu ventila kako bi se iskopčali iz mreže plinovoda te istu besplatno potpisati i u javnog bilježnika.

Eventualno ukoliko netko tko je potpisao da ne želi plin, nakon par mjeseci zaželi priključak, trebat će platiti hladni pogon za sve mjesece u kojima je bio isključen sa plinovoda, a stanarima koji su do tada plaćali hladni pogon koeficijentom bi se za taj iznos umanjila rata.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije