Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

LJETNA PLESNA RADIONICA

Nastavak u slijedeći utorak 4. kolovoza

Objavljeno prije

Ljetne plesne radionice

Ljetna plesna radionica u organizaciji TZ Metković i plesne škole Calyoso,već u utorak 4. kolovoza ide dalje. Našim klincezama i klincima izgleda se ples svidio, tako da ih se danas okupilo i više nego jučer. Možda dobijemo neku vrsnu plesačicu ili plesača, ali u svakom slučaju, radionica je pronašla svoje mjesto i privukla upravo one na koje je i ciljala. Gradski park u Metkoviću idealan je sa svojom  okruglim podijem, debelom hladovinom i fontanom koja daje osjećaj svježine, idealno je mjesto za aktivno upražnjavanje  kasno popodnevnih sati. Upravo zato, u utorak 4. kolovoza u 18 sati, ako nije do sad, neka vaša plesna priča započne.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati

BILI SU TO DANI NAJŽEŠĆE AGRESIJE

Povodom Dana dubrovačkih branitelja Veterani 4.GBR odali počast poginulim suborcima

Objavljeno prije

U utorak 6. prosinca u Dubrovniku se obilježava Dan dubrovačkih branitelja u sjećanje na jedan od najtežih dana agresije na Dubrovnik u Domovinskom ratu 6. prosinca 1991. godine.

Tim povodom veterani četvrte gardijske brigade DNŽ posjetili su mjesta pogibije šestorice pripadnika 4. gardijske brigade koji su poginuli tijekom neprijateljske agresije 1991. godine u Sustjepanu i Srđu-Strinćjeri gdje su zapalili svijeće.

Sveznalica 7400xXpx

Svijeće su zapalili i kod središnjeg križa na groblju Boninovo zatim u Osojniku kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na širem području Osojnika, kod spomenika poginulim braniteljima u Trstenom, te kod spomen obilježja pok. Vlahi Masloviću i Renatu Čoviću kod Stona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije