Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PASTIRSKI POHOD METKOVIĆU

Nadbiskup msgr. Marin Barišić posjetio Udrugu Otac Ante Gabrić

Objavljeno prije

Msgr. Marin Barišić posjetio Udrugu otac Ante Gabrić

U sklopu pastirskog pohoda Metkoviću splitsko-makarski nadbiskup msgr. Marin Barišić posjetio je Udrugu Otac Ante Gabrić gdje je u ugodnoj i opuštenoj atmosferi razgovarao sa korisnicima Udruge i njenim djelatnicima.

Sveznalica 7400xXpx

Oduševljeni korisnici, iznenađeni posjetom nadbiskupa, prezentirali su mu svoje dosadašnje radove, upoznali ga sa trenutnim aktivnostima i planovima koje imaju za budućnost te su mu se zahvalili na njegovom zanimanju i podršci koja će im biti dodatna motivacija u radu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Sveznalica 7400xXpx

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije