Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

HUMANITARNA AKCIJA

Predivna večer u organizaciji zaklada ‘Neretvansko srce’ i ‘Iva Petrušić’

Objavljeno prije

Donatorska večer u organizaciji Zaklada Neretvansko srce i Iva Petrušić

Sinoć je u punoj dvorani Hotela Dalmacija održana Donatorska večer koju su organizirale humanitarne zaklada Neretvansko srce i Iva Petrušić.

Možemo reći da je donatorska večer u potpunosti opravdala svoje održavanje zahvaljujući ponajprije odazovu Metkovaca i njihovih gostiju, koji su još jednom pokazali kako su uvijek spremni pomoći onima kojim je to najviše potrebno. U ugodnoj atmosferi mogli smo poslušati odlične izvedbe violončelistice Ane Rucner, sjajan glas Marka Škugora te Flashback banda koji je bio zadužen za zabavu do kasno u noć.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Cjelovečernji program započeo je uvodnim riječima organizatora, nakon kojih su prisutne pozdravili i Zakladama se zahvalili na njihovom humanitarnom radu i organizaciji donatorske večeri gradonačelnica Katarina Ujdur, te gospodin Mišo Glavinić u ime gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

– Ugodno smo iznenađeni odazivom, budući da je bilo oko 230 prodanih ulaznica, zahvaljujemo se svim donatorima, ali ponajprije Zakladi Neretvansko srce, čija je ovo bila inicijativa koju smo mi prihvatili, te posebno upraviteljici Zaklade, Danijeli Raič koja je odradila lavovski dio posla u samoj organizaciji ove večere, – rekao nam je Krešimir Jurić, upravitelj Zaklade Iva Petrušić.

Sveznalica 7400xXpx

Čestitke Zakladama na odlično organiziranoj večeri, i nadamo se da će im prikupljena sredstva biti dovoljna za nastavak humanitarnog djelovanja a to je pomoć najugroženijim sugrađanima.

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije